ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Защо Румен Радев работи за мутрите в политиката?!

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Президентът Румен Радев продължава да упорства изборите да се проведат на 28 март.

Така той работи за партиите от статуквото и за обезсмислянето извънпарламентарната съпротива.

Ако преди половин година Румен Радев поддържа митинга с апела: " Мутри вън ", то през последните седмици демонстрира, че прави всичко допустимо за опазване на тяхното въздействие.

Ако изборите са в края на март, то държавното управление на ГЕРБ и Патриотите ще обикаля България със служебните коли, с цел да реже лентички или да ревизира по какъв начин върви ремонтът на руските танкове.

Да си го кажем напряко Българска социалистическа партия и ВОЛЯ като парламентарно показани също ще употребяват облагите на своето служебно състояние. Лидерът на левицата Корнелия Нинова печели от избори през март, тъй като вътрешната съпротива няма да може да се провежда и приготви за вота.

Движение за права и свободи ще изкара служебния бус за изборите, само че и техните депутати също ще употребяват служебните облаги в хода на акцията.

Най-зле ще са извънпарламентарните партии и нововъзникналата групировка на Слави Трифонов.

През март ще работят противоепидемичните ограничения. Това значи, че Слави Трифонов няма да може да наеме зала за концерт, даже и под намерено небе няма да може да го направи.

След резултата " Росенец " Демократична България загуби движение. Основният проблем на партията е, че няма структури по места в провинцията.

Отразяването ѝ в медиите с национално покритие ще е мъчно, тъй като ще имаме работещ парламент и държавно управление.

В същата позиция е и Мая Манолова. Последните дни демонстрират, че тя има дълбоки несъгласия с " Отровното трио ", а от партията на Слави Трифонов оповестиха, че се явяват независимо на вота.

Три месеца преди да изтече мандатът на този парламент се вижда парадоксалната обстановка, че всички парламентарни групи имат шанса да повторят мандата си, а опозицията извън да не може да прескочи парламентарния предел.

Вторият абсурд е, че никой в Народното събрание не мисли действително по какъв начин поставените под карантина ще могат да гласоподават. Това е умишлено отнемане на стотици хиляди българи от тяхно конституционно право.

Румен Радев единствено ще завоюва, в случай че насрочи датата за гласоподаване месец след приключването на мандата на този парламент.

Българската мъдрост гласи: Бързата кучка слепи ги ражда....

От слепи гласоподаватели единствено печелят мутрите в политиката, само че не и демокрацията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР