ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Гунчева: Ядец! За матриЯла пАри нЕма

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Гладът към този момент е на прага на доста български фамилии. Останали без работа. Със затворен бизнес. С заеми, наеми и заеми. Със сметки. Псувайки безшумно ковида и наивно надявайки се да получат помощ от шайката, която преразпределя парите. Ядец!

За " матриЯла " пАри нЕма! Както първия път се подкрепиха първо колекторските компании за събиране на вземания по бързи заеми, в този момент се подкрепят певачките и Пайнера. Явно за заслуги към ръководещите. Светът на силикона и надутите джуки против света на работещите, които се пробват да оцелеят. Единият е непотребен и държавното управление ясно сподели кой.....Дали да чакаме отпадане на Данък добавена стойност за пластичните интервенции и силиконовите импланти? И за услугите на компаньонките някаква държавна помощ, че те горките също са закъсали в тази рецесия?

Това е шайката. Подиграват ни се в очите! Пушат скъпите си пури, на цена от половин заплата на служащ и изясняват, че всеки би трябвало да си е икономисал пари за рецесията. И, че сме мързеливи, тулупи и не плащаме немски налози /върху мизерните си български заплати/.

Добре пристигнали в страната на ку...те. Политическите! Добре пристигнали на територията, над която дъни чалга, а вип-овете са мутри и мутреси. Опростачена политика, правена от цървули, учили в землянки.....опростачване, което не признава нито морал, нито благосклонност...

Автор: Елена Гунчева



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР