ДЕКЛАРАЦИЯ НА АТЛАНТИЧЕСКИЯ СЪВЕТ НА БЪЛГАРИЯАтлантическият съвет на България приема

...
ДЕКЛАРАЦИЯ НА АТЛАНТИЧЕСКИЯ СЪВЕТ НА БЪЛГАРИЯАтлантическият съвет на България приема
Коментари Харесай

Атлантици: Защо отстраниха Вяра Тодева – тя махна паметника на окупатора от центъра на София

ДЕКЛАРАЦИЯ НА АТЛАНТИЧЕСКИЯ СЪВЕТ НА БЪЛГАРИЯ

Атлантическият съвет на България приема с неразбиране решението на служебното държавно управление за промяната на госпожа Вяра Тодева като регионален шеф на София. Г-жа Тодева бе единственият регионален шеф, който се осмели да изиска и да реализира демонтажа на паметника на руските окупатори. Последното нейно решение бе да се възобнови демонтажът на скандалния руски паметник и на останалите фигури, както и на високия фундамент, прославящ непознатата окупация на Родината ни. Тя постанови и свалянето от монумента на " благодарствения " надпис към руската войска от името на българския народ, който беше подигравка с българската историческа памет.

АСБ ще упорства новият регионален шеф господин Стефан Арсов да продължи делото на госпожа Тодева, като дефинитивно разчисти Княжеската градина до първичния тип.
Истинската Евроатлантическа ориентировка на всяко ръководство се потвърждава не с декларативни планове, а с дейности. Премахването на руските монументи и знаци от България е деяние, което изключително остро визира ползите на Москва и петата колона тук и това е вай-верният тест за всяко държавно управление дали в действителност работи за спиране на порочните съветски зависимости.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР