ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Борисов е ненадежден за ЕС и НАТО, удобен е за противниците им

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар на Стоян Тончев във " Facebook "

Смятам, че би трябвало да бъде направено съществено обяснение, тъй като откривам навсякъде комплициране. И по отношение на изявлението на Борисов в немското издание!

Проблемът за българите е, че в чекмеджето на Борисов има кюлчета злато и пачки евро, а от горната страна му - пищак. (не дЕдовият, който спи и не се знае дали може да стреля!).

Но не е това казусът на Борисов! Нито на Европейски Съюз и НАТО!

Проблемът на сътрудниците на България в Европейски Съюз и Съединени американски щати е, че министър председателят на България, държава-член на Европейски Съюз и НАТО, е уязвим и подвластен от външни фактори; че той не може да бъде поръчител за националната сигурност на България като суверенна страна, външна граница на Европейски Съюз и член на НАТО, а е началник на службите; че неговите недостатъци могат да бъдат употребявани (или са към този момент използвани) от външни фактори за пробутване на политики в Европейски Съюз (например ветото за РСМ) и така нататък

Това е огромният проблем на Бойко Борисов!

Той е отписан не тъй като е подкупен, а тъй като заплашва и интернационалните органзации (и техните политики), в които България е пълновръстен член. Той е обезсърчителен за Европейски Съюз и НАТО и е комфортен за съперниците им.

А с изявлението си го потвърди за следващ път!

„ Франкфуртер алгемайне цайтунг” закопа Борисов, без да търси и да желае този резултат.

P. S. A другояче, фотосите в покоите на Борисов нямат нищо общо с Комитет за Държавна сигурност (на СССР) или пък с президента. Нито с някаква " Мата Хари ". Нито пък някой му е аранжирал нещо в чекмеджето. Това е известно за всички непознати задачи у нас, които авансово са осведомени с привичките на Бойко. Снимала е кОвра, а фотосите са попаднали в неговите аркадаши по парцелиране на държавните запаси и европейски фондове. Нали те му ги уреждат курвите, с цел да събират компромати?!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР