Напоследък се разпространяват слухове, че Мария Игнатова е прекратила връзката

...
Напоследък се разпространяват слухове, че Мария Игнатова е прекратила връзката
Коментари Харесай

Мария Игнатова с ясен знак дали още е с Нойзи

Напоследък се популяризират клюки, че Мария Игнатова е прекратила връзката си със брачна половинка си Ивайло Цветков - Нойзи след случая, при който той беше заловен да кара в нетрезво положение преди близо година. Допълнително, в медиите се появиха спекулации, че тя може би се е върнала при някогашния си сътрудник Димитър Рачков, откакто двамата бяха видяни да си разменят смешки в предаването " Пееш или лъжеш ".

Досега Мария не е коментирала обществено положението на брака си с Ивайло или слуховете към случая. Липсата на общи фотоси на двойката също подхрани спекулациите за проблеми в техните връзки.

Но Мария Игнатова постави завършек на слуховете, като показа в обществените мрежи изненадата, която е получила от Нойзи по случай рождения си ден – хубав букет розови цветя.

С прочувствено обръщение, тя написа: " Най-красивата утринна изненада! Обичам те, Нойзи " , с което изрично отговори на въпросите за тяхната връзка. Игнатова показва, че продължава да съблюдава брачната си клетва " и в положително, и в неприятно " и остава до брачна половинка си макар компликациите.

 Мария Игнатова разкри дружно ли са с Нойзи (СНИМКА) - 2

Снимка: Instagram
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР