ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Деян Донков: Нещата са крещящи, гният отвътре

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
В която и сфера да се вгледате, нещата са крещящи. Има толкоз доста чалга и проституция. Всичко е явно. Но не го признават. Как ще го признаят? Подписах се под това писмо, тъй като кажете ми - кое в него не е правилно? Това съобщи в изявление за " Фрог нюз " артистът Деян Донков.

Припомняме, че през вчерашния ден интелектуалци и актьори от цялата страна излязоха с писмо, в което приканват да се постави завършек на модела " Доган-Пеевски-Борисов ". Под писмото са се подписали над 120 лица от културната сцена на България.

Ето и цялото изявление с Деян Донков:

Господин Донков, по какъв начин си обяснявате събитията от последните над два месеца?

Вижте, аз не съм политически зает до там. Знам, че се случват неща. Майка ми е правосъден доктор, един от хората с най-вече стаж в България. Елате да видите къде прави аутопсии. Ходи и си купува ножове от пазара. Идете в лечебните заведения в провинцията и вижте там какво става...

Вижте какъв брой елементарно може едно дете да се снабди с какъвто и да е опиат и какво ли още не край учебните заведения.

В каквото и да се вгледате, то е крещящо. Толкова доста чалга и проституция има...

Казвате, че е явно, само че ръководещите като че ли живеят в паралелна действителност..

Разбира се. Те няма да признаят. Как се признава нещо такова? Толкова години... Те са се самозабравили.

Вярвам, че хората са недоволни. Ето, сестра ми е арбитър във видинския съд. Тя сподели, че правната система е изгнила цялата. Това са обстоятелства. Не става дума за " Абе, коства ми се... ". Не. Така е. Изгнило е от вътрешната страна, вършим се, че не е. Замазваме фасадата, с цел да не види Европа.

Плашещо е какъв брой възрастни хора са се обесили и са се самоубили, поради мизерията и студа през зимата. Това е статистика.

Мислите ли, че ръководещите разиграват спектакъл?

Театърът е доста съществено нещо. Смешно е да се приказва, че се разиграва цирк или спектакъл. Идете в Народното събрание и след това вижте какъв брой време репетират хората за зрелище... Искам със закон да забраня това да се употребява като нарицателно... Това което разиграват и гротеска не е.

То е нещо в рубриката " без коментар ".

Интервюиращ: Джесика Вълчева

Източник: " Фрог нюз "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР