ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Наглецът Борисов няма спиране

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Наглецът Борисов няма прекъсване. Битката била сред ГЕРБ и Движение за права и свободи. Другите били за цвят. Това изтърси най-ненавижданият министър председател в историята на България при следващото си бягство от столицата.

Страхливецът Бойко Борисов съществува или виртуално - при шизофреничните си самохвалства от онлайн конференции с бездушни брюкселски зелки - или хваща гората с джипа, с цел да сее разум и разсъдък измежду най-оскотелите от ръководството му нашенци. И лъже. Лъже непрестанно. Стига да се включи отнякъде.

Та през днешния ден от велинградско ни сервира, че борбата била ГЕРБ-ДПС. Въпиющо безсрамие, признато с аплодисменти от локалните, я чули, я недоразбрали.

Да, Движение за права и свободи ще подпише смъртния акт на ръководството на ГЕРБ, както го е предписание нееднократно преди този момент и с други. За влизането на Движението в нормалната му роля на траурен сътрудник обаче още е рано. А да се приказва за борба сред ГЕРБ и Движение за права и свободи е повече от безсрамно.

Но, щом Борисов си намира публика, дано си плямпа. В София гърми: " Позор, оставка и затвор ", а в Родопите: " Бойко! Бойко! ".

С терористи в действителност не се договаря, както споделят от лагера на протестиращите.

Похитителят на държавността и естествения обществено-политически живот е чудовищно задължение, от което народът ни би трябвало да се отърве час по-скоро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР