ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Хвала вам, хора, дошли на площада. Горд съм с вас

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Чудесен текст от обичана ария на групата. Чуйте я. ”...Господин министър председател, показа си единствено за миг, какво ще стане с теб, в случай че живееш без пазачи... ”

Аз съм жител, който познава законите. Искам да пребивавам в демократична страна, която не е на дъното на всички европейски ранглисти като стандарти без шансове да се отлепи оттова. Искам да пребивавам в страна, в която възпитаници и студенти няма да си мечтаят да изоставен страната в която и да е посока. Искам да пребивавам в страна, в която образованието и науката ще е най-съществен приоритет, тъй като всичко останало в обществото зависи от тях. Господ ми е очевидец, че през целия си живот върша всичко по силите си за тази страна без значение кой я ръководи. Правя го, тъй като по този начин е редно.

Не може да бъде противозаконен митинг, който е против власт, която не съблюдава законите. Хвала вам, хора, пристигнали на площада довечера, както и всичките преди този момент. Горд съм с всички тези чудесни хора, които виждах към себе си. Готов съм да строша физиономията на всеки, който каже, че там сме се събрали лумпени, клошари, лентяи, катунари, тарикати и впрочем неща, чути по продажните медии и от нагли хорица, доредили се до благини, които не заслужават. Можете и да не сте съгласни с хората на митингите, само че не си позволявайте да наречете мен и хората като мен по този метод. Срам ме от всеки непосредствен или отдалечен прочут, който е уверен, че при всяко ръководство ще бъде отново покрай благините.

Не желая да се срамя от решенията и законите, които взима българският парламент. Не желая да се срамя от ремонтите, които се вършат по пътищата и градовете ни. Искам почтени и кадърни хора да работят във всички държавни и публични структури.

Автор: Доц. Андрей Чорбанов, началник на Лабораторията по пробна имунология към Института по микробиология „ Стефан Ангелов “ при Българска академия на науките


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР