ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Велизар Енчев: ВМРО си призна, че е смокинов лист на ГЕРБ

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Имаме паметно изявление на ВМРО-вец, което е отвратителна рентгенова фотография на лъжепатриотичната групировка. Четете и се дивете: „ Не сме политици за един ден, ще осъществим обещаното “, съобщи националният представител от Вътрешна македонска революционна организация Красимир Богданов.

По думите му „ евентуално има изхабяване от дългото ръководство на ГЕРБ, а свадите в последната една година са нагнетили ситуацията “… Прав е Богданов. Те не са в политиката за един ден. Вече втори мандат дават обещание да изпълнят три подкупващи гласоподавателя обещания: минимална пенсия от 300 лв., служител на реда във всяко населено място и наборна военна работа. И по този начин, до момента в който се докопат до третия мандат. И тъкмо този ли плаче за износената ГЕРБ във властта! Богданов да не се прави на умряла лисица – в случай че ГЕРБ е износена от преяждане с евромилиардите, Вътрешна македонска революционна организация е закопана в политическите гробища с паспортните милиони.

„ За " Обединени патриоти " не е значимо кои партии ръководят, кой е министър председател и кои са министрите - значимо да осъществим това, което сме дали обещание. Но към момента не сме изпълнили задачата, с която сме пристигнали “, лукАво разяснява депутатът… За жителите на бункера на „ Пиротска “ 5 в действителност не е значимо кой е министър председател и кои са министри.

Важното е трапезните революционери да са на министерската софра. И тъй като още не са изпълнили комисионерската задача, още не са финализирали оръжейни афери за милиарди, би трябвало им още някой-друг месец на власт. „ Имаше моменти, в които нашите сътрудници се отклоняваха от програмата или търсеха други плаващи болшинства. Но постоянно, когато " Обединени патриоти " се опълчват на решения на ръководещото болшинство, ГЕРБ намираше поддръжка в Движение за права и свободи “, патриотично изплака индивидът на Каракачанов...

Е, това е същинско революционно сепуко! Дали от нелепост, дали от гузна съвест, дали от летните жеги Вътрешна македонска революционна организация за първи път си призна: Ние управляваме дружно с Движение за права и свободи! Ние сме смокиновият лист на ГЕРБ за обединението им с Доган! Каракачанов още ли се гледа в огледалото? Или в министерския му кабинет са единствено криви огледала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР