ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Кой е жертвата - Дани К. или всички ние?

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Капка Тодорова, фейсбук:

Дали е неловко да се назовава Барни Ръбъл Барни Ръбъл? Излагат ли се хората, като го вършат? Един тип насилници ли са? Не знам. Обаче знам, че този министър:

1. Провали опитите да се наложи опция за търсене на отговорност от основния прокурор. Така основният прокурор си остана политическа фигура вид безспорен монарх - той може всичко, отговорност не носи.

2. Написа нов план за конституция, в която желае да се даде законодателна власт на прокурорите.???

3. Махна преамбюла на Валери Петров от сегашната конституция. Заменяме Валери Петров с Дани ъ...Кирилов? Еми не.

4. Включи се в акция против българските съдии в Страсбург, откакто Съдът за правата на индивида подсети, че към този момент девет години чака България да извърши присъдата по случая " Колеви ". Случаят " Колеви " е за убития прокурор Николай Колев и съмненията, че в в убийството е забъркан даже тогавашния основен прокурор Филчев. Страсбург попита за какво никой не е разпитвал нито Филчев и уточни, че евентуално се дължи на това, че всеки висшестоящ прокурор може да анулира заповед за разпит на следовател. Филчев беше посетител на прокурорския конгрес оня ден. Дани К също.

5. Пак Дани К. наруши всевъзможни правила и без каквито и да е пояснения анулира резултатите от жребия за избор на неправителствена организация за член на новия Граждански съвет към механизма за надзор на правосъдната система. Причината е, че жребият уточни Български институт за правни начинания, пък те са съпротива на ръководещите.

6. Всички смехории с белия хакер, джуркането, ваденето и обръщането на файла и оня ден много нелепото и обезпокоително за човек от изпълнителната власт изявление, че следи 250 члена на опозиционна партия са единствено допълнение.

Така че Барни е дори много симпатично, Данаил Кирилов въобще не е безобидна фигура и е в основата на превръщането на България в прокурорска страна. Та излагат ли се хората и кой е жертвата - Дани К. или всички ние?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР