Местният съветник на Джеръми Кларксън обяви, че се оттегля от

...
Местният съветник на Джеръми Кларксън обяви, че се оттегля от
Коментари Харесай

Местният съветник на Джереми Кларксън беше заплашен със смърт и беше принуден да се оттегли заради феновете на шоуто

Местният консултант на Джеръми Кларксън разгласи, че се отдръпва от поста си, откакто получи смъртни закани от почитатели на шоуто.

Дийн Темпъл, 46-годишен, съставлява регион Чадлингтън и Чърчил, който включва фермата Diddly Squat Farm, в регионалния съвет на Западен Оксфордшир. Съветът заема видно място във фермата на Кларксън, като телевизионният водещ постоянно го подлага на критика, че попречва проектите му. Съветникът Темпъл разкри, че му е казано, че регионът е „ хубаво безшумно място, където в никакъв случай нищо не се случва “, когато реши да се кандидатира.

Нещата обаче се обърнаха, когато Кларксън стартира обществено да подлага на критика съвета. Съветникът показа: „ Изведнъж ми се обадиха, закани за гибел от цялостен ​​свят “. Cllr Temple се отдръпва и се кандидатира за избори в близкия Witney на утрешните локални избори, оповестява Daily Star.

Когато го попитаха дали решението му е повлияно от фермата на Кларксън, той удостовери: " Сто %. " Той упрекна Кларксън, че основава " борби " със съвета за " до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР