Новоднени улици, градушка, завирени обекти - това са само част

...
Новоднени улици, градушка, завирени обекти - това са само част
Коментари Харесай

Бурята в София: вода проникна в движещ се автобус СНИМКИ

Новоднени улици, градушка, завирени обекти - това са единствено част от последствията след мощната стихия, връхлетяла София в следобедните часове през днешния ден.

Междувременно дама показа неприятна обстановка. Тя пътувала в рейс след естественото събитие, когато в машината почнала да прониква вода. " Слатина, ми е Венеция! ", сбито установи Петя Велева. Тя популяризира фрагменти от премеждието в обществената мрежа Фейсбук.

Прави усещане, че равнището на водата по улицата стигнало под коляното на мъж, който стоял на платното. През това време по пода на движещия се рейс имало няколко сантиментра вода, а пасажерите индиферентно продължавали да стоят по местата си.

 Припомняме, че жители сигнализираха и по тази причина, че равнището на Слатинска река се е повишило доста. Кадри демонстрират, че водата във водоема е неведнъж повече от нормалното.

Аварийните екипи на Столичната община правят обходи на терен и реагират на сигнали по отношение на интензивния дъжд съпроводен с градушка над София. Екипите са реагирали на четири сигнала за завирявания в търговски обекти и един подлез.

Към момента градският превоз се движи на всички места, като се изключи автобусна линия №8, която е пренасочена към ул. " Искърско шосе ".

Извършва се наблюдаване на речните корита и общинските язовири, които към този час са в норма.

Затворен е автомобилният подлез на " Цариградско " в посока кв. " Полигона ", наводнен е партерен етаж на мола на " Цариградско шосе ". Има счупени стъкла на коли в резултат на мощната градушка. Има паднало дърво - топола, до търговски център в квартал " Слатина ", съобщи Българска национална телевизия.

През идващото денонощие в Западна и Централна България се чакат нови обилни превалявания, гръмотевични стихии и градушки.





Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР