ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата

...
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата
Коментари Харесай

Ружа Игнатова и OneCoin се завръщат

ФАКТИ огласява журналистически следствия от разнообразни медии, тъй като поддържа свободата на словото.
Противоречивата криптовалута OneCoin хипотетично ще направи своето завръщане на крипто сцената, съгласно създателката на плана Ружа Игнатова.

След дълго неявяване, Ружа Игнатова излезе от сенките - с обяснението, че е избрала да се прикрие, заради опасения за живота си. Това показа фамозната към този момент по целия свят бизнесдама.

За да си напомним, доктор Игнатова и планът OneCoin бяха упрекнати от международни правоприлагащи органи във финансови измами и подмамване на вложители. Предполагаемо компанията е изчезнала с близо $5 милиарда потребителски средства, което докара до интернационално търсене на цялото управление на плана.

В своето обръщение основателката на OneCoin твърди, че е била 'предадена' от своите сътрудници като даже не е имала достъп до сървъри и средства. Тя също по този начин даде обещание на вложителите, които са чакали толкоз дълго време, че ще бъдат обилно възнаградени за търпението.

“За всички тези, които са подготвени да развеят знамето на свободата още веднъж, пишете ми”, сподели Игнатова откакто показа, че желае да се срещне с всички 'лидери'. “Трябват ни запаси. И желая да наема най-хубавите блокчейн специалисти.

Готова съм да основа токен с отворен код. За това нуждая се от дарения и финансиране от вас. В подмяна съм подготвена да предложа на всеки направил подаяние специфичен токен, който може да бъде обменен на специфичен курс.”

На 16-18 юли OneLife, компанията стояща зад криптовалутата OneCoin е провела грандиозно събитие в хотел " Империал " в Пловдив, който е благосъстоятелност на някогашния кмет на града Иван Тотев (ГЕРБ). Самото събитие е било невъзпрепятствано от управляващите, макар че Ружа Игнатова се търси към този момент три години.

Предвид това, че Константин Игнатов, брат на Ружа Игнатова, се съгласи да свидетелства против сестра си предишното лято, поради множеството обвинявания във финансови измами, интернационалните заповеди за арести и даже изтезания, думите на криптокралицата наподобяват много съмнителни.

В същото време се появиха известни подозрения, че този видеоклип е изфабрикуван и това не е същинската Ружа Игнатова.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР