"Евтин пиар беше твърдението на Корнелия Нинова, че бизнесмени и

...
"Евтин пиар беше твърдението на Корнелия Нинова, че бизнесмени и
Коментари Харесай

ГЕРБ настоява Нинова незабавно да назове лошите бизнесмени

"Евтин пиар беше изказванието на Корнелия Нинова, че предприемачи и олигарси благодарение на премиера се пробват да овладеят Българска социалистическа партия ". Това сподели зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Александър Ненков по време на брифинг в централата на партията.

Според него Нинова за следващ път оправдава своите неуспехи и твърди, че някой по някаква форма се пробва да въздейства и да взима решения в нейната партия. "Как някакви предприемачи, олигарси, знайни и незнайни хора се пробват благодарение на Борисов да овладеят нейната партия? Ако това е по този начин, желаеме неотложно да уточни тези лица, тези компании. Кои са тези компании, по кое време са се срещали, къде са се срещали? ", попита Ненков.

По думите му левицата желае да се хареса непременно с настояването си Валери Симеонов да се отдръпна от поста зам.-председател на Народното събрание. Депутатът подсети, че има парламентарна процедура, а Валери Симеонов, като някогашен вицепремиер, понесъл нелеки последици. "Оттам нататък той е част от ръководещото болшинство. Това е естествена парламентарна процедура не в България, на всички места. Не мисля, че сега би трябвало да се слиза на това равнище и да търсим някакъв опит за политически дял. Не желая да влизам в това какво е споделил Жаблянов преди една година. Темата е затворена за нас “, уточни още Ненков.

Във връзка с настояването на майките 118-те депутати, подкрепили Валери Симеонов да си подадат оставките, депутатът уточни, че има парламентарни практики, които е хубаво да се съблюдават.

"Традиционно в Българска социалистическа партия предприемачите са неприятни. Едни неприятни предприемачи и олигарси се пробват, дружно с Борисов, в действителност преди три години са се пробвали, да завладеят Българска социалистическа партия. Настояваме като се каже "А ", да се каже до "Я ", съобщи някогашният народен представител от ръководещата партия Делян Добрев. Той добави, че идната седмица е първото съвещание на делото, с което съди Елена Йончева за клюка поради обвиняването, което тя насочи към него предходната година, че той и негови близки са взели участие в "Кумгейт " в община Хасково.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР