Европейското подразделение на Nissan обяви, че компанията вече приема заявки

...
Европейското подразделение на Nissan обяви, че компанията вече приема заявки
Коментари Харесай

Nissan вече приема заявки за пътническата версия на електрическия Townstar

Европейското поделение на Nissan разгласи, че компанията към този момент приема поръчки за закупуването на пътническата версия на напълно електрическия - Townstar EV Passenger.

От Nissan споделят, че електрическия Townstar Passenger е основан с концепцията за семеен автомобил, който предлага огромен интериорен шир, модулност и огромен товарен размер, като във връзка с последния параметър, от автомобилната компания показват параметри от 850 до 2500 литра, като тук значим фактор е и вторият ред седалки, който може да се контролира в надлъжно на купето направление.

По отношение на задвижващата система на Townstar EV Passenger, тя е изпълнена с електромотор с мощ от 122 конски сили и батериен модул с потенциал от 45 kWh. Акумулаторът дава обещание опция за бързо зареждане (80 kW), при което може да бъде генериран заряд от 10% до 80% за 37 минути.

Петместният Townstar EV Passenger дава обещание също по този начин опция за изтегляне на ремаркета с тегло от 1500 кг, а в оборудването му са включени двузонална климатична апаратура, волан и предни седалки с затопляне, система за безжично зареждане на мобилен телефон, опция за отдалечен мониторинг на настоящото положение на колата с приложението NissanConnect Services, отдалечено подгряване/охлаждане на купето, системата ProPILOT Assist, система за видео наблюдаване към цялото транспортно средство и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР