Европейският шампион Карлос Насар заяви, че голямата му цел са

...
Европейският шампион Карлос Насар заяви, че голямата му цел са
Коментари Харесай

Шампионът Насар: Моята цел са Олимпийските игри

Европейският първенец Карлос Насар съобщи, че огромната му цел са олимпийските игри в Париж. Вчера той завоюва златен орден в категория до 89 кг при мъжете на европейското състезание по повдигане на тежести в Ереван. Българинът събра дуел от 395 кг, с който направи международен връх.

" Страхотно се усещам, огромна победа беше това за мен и се надявам да има още сходни. Тези триумфи не ме главозамайват, само съм се концентрирал върху олимпиадата ", сподели Насар, който през днешния ден се завърна в София.

" Аз постоянно на съревнование отивам за едно и това е златен орден, само че все пак до последния миг, до който не го взема може да стане всичко. Има още запас и мисля да го покажа на идващите надпревари. Винаги съм бил концентиран единствено върху спорта. Сега не чаках да бъде елементарно, тъй като чаках италианецът да взе участие, само че той в последния миг се отхвърли. Не знам заради каква причина, само че го очаквам на идващото съревнование ", добави той, визирайки Антонино Пицолато, който пропусна конкуренцията.

" Рецептата за триумфа е тренировки и единствено тренировки, режим и така нататък Подготвям се както и до момента, тъй като моята цел е олимпиадата и без значение какъв брой огромни тежести ще ми трябват, ще направя всичко допустимо да съумея ", сподели още Насар.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР