Европейският съюз влиза с пълна сила в истинска конституционна криза.

...
Европейският съюз влиза с пълна сила в истинска конституционна криза.
Коментари Харесай

Меркел стана жертва на предателство за трилиони

Европейският съюз влиза с цялостна мощ в същинска конституционна рецесия. Поне точно „ конституционна рецесия “ назовава спора сред немското управление (както и висшите правосъдни инстанции на Германия и ЕС) авторитетната организация за бизнес информация Bloomberg, написа създател на РИА Новости в материал, показан без редакторска интервенция.

Ако обаче обстановката се развие по траекторията, заложена от водачите на Европейския съюз, „ рецесия “ ще бъде прекомерно мек термин, с цел да дефинира икономическите и политическите последствия от протичащото се. В това обаче може да се види известна подигравка на ориста: Германия към този момент има избрани шансове да се озове в същия „ санкционен клуб “ с Русия, т.е. да попадне под санкционните ограничения на Европейската комисия и като цяло аргументите за глобите ще бъдат сходни - Европейската комисия обича да постанова наказания за всяка демонстрация на същински държавен суверенитет, съобщи организация " Фокус ".

Ето за какво в този момент ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен заплашва да съди Германия, нейния Конституционен съд и вероятно държавното управление на Ангела Меркел - т.е. индивидът, на който тя персонално дължи политическата си кариера. Това, несъмнено, ще бъде епизод на политическо изменничество, заслужен за перото на Шекспир, само че когато става въпрос за нуждата леко (някъде към два трилиона евро) да ограбят немските данъкоплатци в името на запазването на „ европейския план “, тогава всички правила на благоприличието ще бъдат самоуверено пренебрегнати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР