БСП откри официално предизборната си кампания за изборите две в

...
БСП откри официално предизборната си кампания за изборите две в
Коментари Харесай

БСП – Русе даде официален старт на своята предизборна кампания 2 в 1

БСП откри публично предизборната си акция за изборите две в едно в Дома на културата в Русе. В емблематичната за русенци зала „ Филхармония “ и в компанията на десетки симпатизанти, последователи и членове, лидерът в 19-и МИР, Иван Иванов, показа листата с претенденти за народни представители и очерта главните цели в платформата.

На събитието участваха и се срещнаха с русенци също лидерът на листата за евродепутати и заместник-председател на Народното събрание, Кристиан Вигенин, дружно с Цветелина Пенкова, претендент за евродепутат от листата на социалистическата партия.

Водещото обръщение на Българска социалистическа партия в акцията е „ Достойна България в мирна Европа “.

„ Ние от Българската социалистическа партия доказахме, че изпълняваме всичко, което сме дали обещание пред вас. Както е и нашето обръщение за акцията, наша задача е да водим страната в посока мир и благополучие. На идните избори ще се слагат основите на бъдещото ръководство на България. В последните месеци непрекъснато сме очевидци на тоталното плячкосване от една сглобка и тъпчене на голям брой обещания. Българска социалистическа партия е единствената партия, която поредно следва своята политика и съблюдава своите обещания пред гласоподаватели и симпатизанти. Българският жител и русенци, имам вяра са задоволително рационални и ще поддържат точно тези партии и обединения, които съумяха да запазят своята еднаквост и не се поддадоха на обещания и постове. Благодарение на Българска социалистическа партия пенсиите бяха увеличени, усилиха се заплати на служители на реда, пожарникари, а от 1 юли няма да има нарастване на тока. Ние давахме разсъдъка в Народното събрание. Ще бъдем и в идващия, с цел да задаваме вярната тенденция на развиване на страната ни. Защото няма да влезем в безпринципни обединения. Нуждаем се от поддръжката на всеки един от вас, тъй като каквито основи заложим в този момент, от тях зависи също бъдещото развиване на Русе и района. ”, сподели лидерът, Иван Иванов.

Българска социалистическа партия извежда на напред във времето своите съществени цели, които поредно отстоява - грижа за хората, отбрана на публичното богатство и отстояването на националните ползи. Дългосрочните цели, които социалистите обрисуват за България са:

1. Повишаване на благосъстоянието на българския народ и отбрана на публичния интерес

2. Осъществяване на социално-солидарен модел за държавно, икономическо, публично и персонално развиване

3. Защита на конституционния ред, отстояване на правилата на прогресивно разрастваща се правова страна в кротичък свят без войни.

По време на събитието присъстващите се срещнаха с листата с претенденти на Българска социалистическа партия за народни представители. Всички те са познати лица, хора с потвърден професионален опит и млади попълнения, които имат ясна и стимулирана визия за развиването на страната.

Социалистите, които са с номер 24 в бюлетината за изборите 2 в 1 за европейски парламент и Народно заседание, се обърнаха към своите съграждани да гласоподават рационално за верният избор за почтена България в мирна Европа.

Купуването и продаването на гласове е епрестъпление!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР