Европейският съюз трябва да използва пълната си икономическа и правна

...
Европейският съюз трябва да използва пълната си икономическа и правна
Коментари Харесай

Нидерландия предложи на ЕС "санкционен щаб" за Русия

Европейският съюз би трябвало да употребява цялостната си икономическа и правна мощ, с цел да накаже тези, които дават опция за отбягване на глобите против Русия, сподели в понеделник нидерландският външен министър Вопке Хьокстра.

В тирада в Колежа на Европа в Брюж Хьокстра сподели, че Европейски Съюз би трябвало да употребява своята групова икономическа мощ и системи за наказателно правораздаване, с цел да предотврати заобикалянето на ограниченията.

" Като ги назоваваме, засрамваме, глобяваме и преследваме ", сподели той.

Европейски Съюз би трябвало да сътвори " щаб за наказания " в Брюксел, където страните да сплотяват информацията и ресурсите си в битката против сходно укриване, сподели холандският министър.

" Този нов щаб ще сътвори лист за наблюдаване на браншове и търговски потоци с висок риск от заобикаляне. Компаниите ще бъдат задължени да включват клаузи за последна приложимост в своите контракти, тъй че техните артикули да не попаднат в съветската военна машина. "

 Съединени американски щати предизвестиха Китай за оръжията за Русия, Пекин ще разгласи Съединени американски щати предизвестиха Китай за оръжията за Русия, Пекин ще разгласи " позиция " за войната
Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР