Европейският съюз има сходни характеристики с СССР и в течение

...
Европейският съюз има сходни характеристики с СССР и в течение
Коментари Харесай

Професор от Лондон: ЕС вече прилича на чудовище и ще се разпадне като СССР само след едно поколение

Европейският съюз има сходни характерности с Съюз на съветските социалистически републики и в течение на едно потомство ще показа неговата орис. С такава прогноза излезе почетният професор от Лондонското учебно заведение по стопанска система Гуитиан Принс, написа английското издание The Times, предава съветското електронно издание EurAsia Daily, представено от Фокус.

" Нарастващото комплициране и понижаващият се престиж " към този момент са станали предпоставки за неотдавнашен провал на Европейския съюз, разяснява Принс, по тази причина излизането на Обединеното кралство от Съюза е единствено началото.

" През този месец " планът " Европейски Съюз навършва 71 години. Отсъствието на възпроизводство на културата приказва, че, както и при неговия по-голям брат (Съветския съюз), срокът на неговото битие надали ще трансферира един човешки живот ", разсъждава Принс.

Според неговите думи, от началото на 21 век в Европейски Съюз текат постепенни процеси на разпад. Недоволството на хората в Съюза се изостря и в отговор се вкарват от ден на ден принадлежности за по-твърд надзор, написа " Фокус ".

" Постиженията все по-често се доближават с заплащането на доста висока цена, тъй като се наложи за тях да се заплаща със обществено отчуждение ", допуска професорът. Той твърди още, че водачите на Европейски Съюз са престанали да се преценяват с ползите на елементарните жители, а самата организация е почнала да наподобява на страшилище. " Този змей, на който летим, извърна глава и ни гори със своето горещо дихание ", споделя Принс.

" Тези неща свидетелстват за неприемането от страна на жителите, само че " планът " дава отговор на това с още по-голямо ускоряване, което очевидно води Съюза към рисковата зона на разпада. И сега той се намира в тъкмо такова състояние – люлее се, само че демонстративно не се подчинява, унижава и се подиграва, пробвайки се да пречупи волята на британците, с цел да удържи другите перспективни бегълци и има желание да ни накаже за нашето без значение решение да излезем от Европейски Съюз. Това надали може да се счита за симптом за убеденост в личните сили ", отбелязва професорът.

Принс е създател на отчета за групата Briefings for Brexit, която беше проведена от последователите на Брекзит, с цел да даде научно обоснование за излизането на Англия от Съюза. Сред поддръжниците на тази организация са преподаватели от университета в Кеймбридж, в това число икономистът Грем Гаджин и почетният професор по история на Франция Роберт Тумс, разяснява The Times.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР