Европейският прокурор Лаура Кьовеши пристигна на посещение у нас, като

...
Европейският прокурор Лаура Кьовеши пристигна на посещение у нас, като
Коментари Харесай

10 точки от програмата на Кьовеши у нас

Европейският прокурор Лаура Кьовеши дойде на посещаване у нас, като огромна част от програмата ѝ остана мистерия - от съображения за сигурност, тактичност и конспирация. 
От всички клети медии у нас само отдел “После ” се снабди с детайлности за визитата, което би трябвало да даде подтик в прокуроското развиване на страната. 
Българската прокуратура има потребност от поддръжка, тъй като изгуби много престиж и позиции. След като предходната година бяхме на косъм от прокурорска република, в този момент още веднъж има митинги против основния прокурор, палатков лагер пред Съдебната палата, търкал сред институциите и безпорядък в връзките.
Ето по какъв начин протича визитата на благосклонност. 
***
1. Посещение на Ивансарай в “Бояна ”. Кьовеши първо поискала видеосреща с основния прокурор Иван Гешев, само че той предложил да се видят в Ивансарай, резиденцията на Главния в “Бояна ”. 
“И без това мисля да минавам на хоумофис, то пред Съдебната палата е пъкъл - споделил Гешев на колежката си. - А в “Бояна ” изискванията са доста положителни, като Чаушеску съм, ще ти хареса доста! ” - изкушавал Гешев колежката. 
2. Едно танго на плаца с Бюрото по отбрана. Кьовеши ще изтанцува буйно танго с няколко охранители от Бюрото по отбрана. Суровите мъже репетират стъпки и оправят прически - на брадата, косата и по гърба. 
3. Тържествено слушане на записи с псувни, благословии, клюки, конфабулации и коледни песни. В сбирката на прокуратурата има музикални албуми и сингли на Бойко Борисов, Бойко Рашков и други темпераментни сътрудници. “Забавляваме се, до момента в който чакаме да мине бурята ” - обяснил Гешев. 
4. Среща с Бойко Рашков, който разкрива сензационно, че Кьовеши у нас е следена, слушана и записвана. Рашков залавя двама прокурори-бодигардове, до момента в който вършат колажи с голи фотоси на Кьовеши. 
5. Среща на Кьовеши с Митко и чорапите в центъра на Пловдив. Гешев държи Митко да не избяга. Гешев предлага всички да си разменят чорапите в символ на другарство. Кьовеши отхвърля, а Митко се зарича, че ще почне да учи бойни изкуства. 
6. Посещения в “Пирогов ” и Правителствена за подправена хоспитализация и проява по какъв начин се урежда трансплантация на черен дроб от лабораторно създаден китаец с украинска идентичност - за саудистки принц алкохолик, пристигнал у нас в непознато тяло. Старият шеф на Правителствена прошушва на Кьовеши, че здравето цена няма, а някой желае да се прекратят практиките на нелегално избавяне на животи! “Какво значи законно и нелегално, когато залогът е съществуването на човешко създание? ” - споделя шефът и блокира новото управление на болничното заведение с тарикатски хватки.
7. Среща с Мата Хари и семинар на тематика “Търговия с интимно въздействие и дебелак на трупчета ”. 
8. Покана за среща с Веселин Марешки, с цел да се открият приликите и разликите сред българския Алексей Навални и съветския Алексей Навални. Кьовеши отхвърля срещата и праща единствено чифт чорапи от Митковите, да си ги износват цялото семейство Марешки. 
9. Покана за среща с 10 дребни каскетчета, които упорстват Кьовеши персонално да им каже какво не им харесва. 
10. Кьвеши напуща страната с 200. Не знае какво да мисли. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР