Европейските санкции срещу приближените на Путин не работят. Това онагледяваАлексей

...
Европейските санкции срещу приближените на Путин не работят. Това онагледяваАлексей
Коментари Харесай

Санкциите срещу Русия не работят: парите минават без проблем и през центъра на София

Европейските наказания против доближените на Путин не работят. Това онагледява

Алексей Чепа е съветски народен представител. В България надали е от най-познатите, само че една от неговите здания на бул. „ България “ в София е добре забележима. Според следствие на Фонда за битка с корупцията на Алексей Навални Чепа има тази сграда.

Руският веложа е включен във всички вероятни санкции на развитите страни по света.

„ Депутатът Чепа е от тези хора, които са дали своят вот всички тези безчовечен закони напоследък.  Той е един от тези депутати, които гласоподаваха съветските войски да влязат в Украйна. Той е един от хората, дал своя вот за присъединение на области от Украйна към Русия. Той е един от хората, които оказва помощ на Владимир Путин и продължава да му оказва помощ за неговата война. А колкото за неговия бизнес, ние открихме подобен по целия свят. Апартаменти, заведения за хранене във Англия, голяма вила в Испания, парцел в Маями. Открихме и негов бизнес в България. Неговият наследник има бизнес център в България. Има също по този начин и жилищен комплекс. “

Това изяснява съветският опозиционен деятел и публицист Георги Албуров от Фонда на Навални

В своите обществени изявления Чепа громи Запада, възхвалява войната, само че децата му не са на фронта, не живеят в районите на Русия като Твер и Смоленск, откъдето татко им е определен за народен представител, не живеят даже в Москва, а са избрали за собствен дом една от най-лошите страни и центъра на злото съгласно татко им – Англия.

Дъщеря му има апартамент за 1 милион паунда до Бъкингамския замък, а синът му – супер първокласна вила за 15 млн. евро в испанския курорт Марбея. Притежават и апартамент с басейн в Маями, Съединени американски щати.

Синът на Чепа влага няколко милиона в постройка на бул. „ България “ в София.

Собствеността на 19-етажната офис постройка е добре скрита посредством верига от офшорни компании – компания в Белиз, благосъстоятелност на компания в Кипър, която има българската компания, притежател на постройката. В декларацията за спор на ползи съгласно българското законодателство като краен притежател на 25% от капитала е посочен сина на съветския глобен служител – Даниил Чепа.

„ Това е възмутително и доста разочароващо, че европейци си затварят очите пред такива обикновени благоприятни условия за заобикаляне на глобите “, разяснява Георги Албуров. 

Управител на бизнеса на съветския народен представител в София е българката Татяна Василева. Тя ръководи общо 13 компании. Чрез множеството са осъществени огромни вложения в строителство в българските курорти и в София. Пряка връзка с съветски капитали в тях няма, само че някои от хората, които са съдружници на сина на съветския народен представител в бизнес центъра на бул. „ България “ попадат и в останалите компании. 

За наказания доста се приказва, само че съвсем всички пропуснат да уточнят, че няма кой да ги ползва и те просто не работят.

На питане на бТВ до Министерския съвет кой следи за съблюдаване на глобите оттова дават отговор, че има координационна група към Министерството на външните работи с виновен зам.- министър Ирена Димитрова. Димитрова не реагира на поканата за изявление на малкия екран.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР