Европейските медии публикуваха огласена от СЗО информация за броя на

...
Европейските медии публикуваха огласена от СЗО информация за броя на
Коментари Харесай

СЗО шокира с данни за извънмащабна смъртност на ваксинирани срещу ковид

Европейските медии разгласиха огласена от СЗО информация за броя на умрелите от ковид, в това число имунизираните.

Така например в Обединеното кралство държавното управление проучва статистиката на смъртните случаи и беше ужасено от %, който е делът на имунизираните умряли пациенти.

Така тази група от популацията съставлява 90% от смъртните случаи от Covid-19, като 82% от хората са получили бустерни имунизации три пъти. Тази наклонност продължава и в този момент.

СЗО оповестява, че до края на май предходната година във Англия са регистрирани 15 113 смъртни случая от ковид, от които 13 666 души са били имунизирани, като множеството са били имунизирани три пъти през месец.

Експертите означават, че най-голямото безпокойствие е спадът на смъртността измежду неимунизираните пациенти. И броят на имунизираните статистики пораства.

Медиите считат, че се вижда шокираща причинност. 5 месеца след дозата, всяка възрастова група на 100 000 души от популацията има нарастване на смъртността спрямо неимунизираните лица. Ваксинираните с една доза са 66%.

През идващите 5 месеца, до декември 2021 година, множеството умряли са тези, които са получили две дози от имунизацията. В края на май най-ниска е смъртността при неимунизираните.

СЗО също стартира да приказва за нуждата да не се имунизират деца и юноши. Това оповестиха специалистите от Стратегическата консултативна група по имунизация (SAGE). Те не предлагат имунизация за деца от шест месеца до 17 години.

Пътната карта също е преразгледана, с цел да се даде приоритет на използването на имунизацията. В нея продължава да се акцентира смисъла на имунизациите за възрастните хора и тези със съществени болести, само че предлага на страните да вземат поради „ личния си подтекст “ при вземането на решения.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР