Европейската агенция по лекарствата не откри доказателства, че употребата на

...
Европейската агенция по лекарствата не откри доказателства, че употребата на
Коментари Харесай

Европейската агенция по лекарствата с последна информация вреди ли ибупрофена при COVID-19

Европейската организация по медикаментите не откри доказателства, че използването на ибупрофен може да повреди здравето при заразяване с новия ковид, заяви Българска телеграфна агенция, цитирайки ТАСС и Агенция Франс Прес.

"Осведомени сме за появилите се в обществените мрежи информации, в които се разисква дали нестероидни противовъзпалителни средства, като ибупрофен, усложняват протичането на провокираната от новия ковид болест Ковид-19. Засега няма научни доказателства за битие на връзка сред използването на ибупрофен и влошеното здравословно положение при заразяване с новия ковид ", се споделя в известието.

От на следващия ден Франция лимитира продажбата на парацетамол

Европейската организация по медикаментите прикани пациентите, които одобряват ибупрофен против хронични болести, да не приключват използването му, без да са се съветвали с доктор, откакто Световната здравна организация неотдавна предизвести против потреблението на медикамента против новия ковид.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР