Евродепутатът Илхан Кючюк организира посетителска визита от България, в рамките

...
Евродепутатът Илхан Кючюк организира посетителска визита от България, в рамките
Коментари Харесай

Илхан Кючюк приветства посетителска група от България в ЕП

Евродепутатът Илхан Кючюк провежда посетителска аудиенция от България, в рамките накоято членове и симпатизанти на Движение за права и свободи от Севлиево и възпитаници от гр. Видин посетиха Европейския парламент. Учениците са първенци в годишния конкурс, проведен впамет на дългогодишния шеф на СОУ Цар Симеон Велики – Видин,  Венцислав Станев.


-->
По време на визитата гостите се срещнаха от близко с действието наЕвропейския парламент и имаха опцията да се срещнат с българскияевродепутат. Лидерът на либералите разяснява тематики от политическата конюнктура вЕвропа и страната, външната политика, както и с позициите на Европейски Съюз по настоящи темикато войната в Украйна, енергийната рецесия и инфлацията.



„ Мястото на България в политическия пъзел на Европа би трябвало да е централно. Всички ние всекидневно би трябвало да работим, с цел да извадим страната от тази серпантина накризи. Само с консенсус и обединяване на национално равнище, можем да постигнемжеланите триумфи на европейската сцена. “, безапелационен бе Кючюк.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР