Концертът ще се проведе на 06.02 /неделя/ от 18:30 ч.

...
Концертът ще се проведе на 06.02 /неделя/ от 18:30 ч.
Коментари Харесай

Да кажем ДА на чистата природа!

Концертът ще се организира на 06.02 /неделя/ от 18:30 ч. на централния площад „ Свети Георги Победоносец " в гр. Божурище (над 15 минути от София), вход свободен!
 
„ Концерт с идея - дружно да кажем " ДА " на чистата природа и " НЕ " на златодобива в община Божурище, който визира и столицата София. Целта на концерта е да насочим вниманието на необятната общност към казуса за замърсяването и музиката е най-прекият и положителен път да достигнем до хората. Защото точно създателите са хора, които дават положителния образец!

На една сцена ще се качат едни от най-известните и обичани персони в България, чиято музика и творчество са ентусиазъм за мнозина. Ще чуете шлагерите на Коцето Калки, Роси Кирилова, Уикеда, DIA, Еxpose, дует Шик, Искрен Пецов, отбор Средец, Радостина Николаева и още мнoго други от най-различни музикалните стилове. Те ще имат опция да споделят къса вдъхновяваща тирада към присъстващите, жителите на Божурище и близките обитаеми места, тъй като обединени сме мощни и дружно можем да създадем повече против златодобива и да защитим своите здраве, домове и бъдеще.
 
Водещ на събитието е Силвестър Силвестъров от паметната група Братя Мангасариян. Известни персони от културните среди и гражданското общество също поддържаха идеята с видео-послание в обществените мрежи, измежду тях са Милена Славова, Васко Кръпката, Спенс, Акага и други. Всички те споделят своята поддръжка за идеята, посредством своите гласове, които ще се слеят с гласовете на хиляди хора, които заявят своята позиция и ще гласоподават с „ ДА “ на идния референдум. На 09.06 редом с двойния избор, жителите на Община Божурище ще могат да дадат своя глас на специфичен Референдум и е значимо да бъдат информирани  къде, по кое време и по какъв начин могат да го създадат.

Концертът е повече от просто музикално събитие – той е знак на обединяване и увереност!
Всеки тон и всяка нота носят посланието за чиста природа, здраве и бъдеще за идните генерации. Защото от времето на Хан Кубрат, знаем, че дружно сме мощни!

Повече информация за концерта и идеята можете да видите в формалните мрежи:
„ ДА “ на референдума и „ НЕ “ на златодобива в община Божурище
„ Концерт с идея “
Събитие
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР