Евентуалното посещение на украинския президент Володимир Зеленски у нас би

...
Евентуалното посещение на украинския президент Володимир Зеленски у нас би
Коментари Харесай

Евентуалното посещение на Зеленски у нас би било изключително важно

Евентуалното посещаване на украинския президент Володимир Зеленски у нас би било извънредно значимо, тъй като ще удостовери връзките сред двете ни страни. Това коментира бившият боен министър Велизар Шаламанов.

„ Зеленски е водач на смяната за Европа и нашия район, сигурно ”, разяснява специалистът.

„ Декларацията, която ще се гласоподава през днешния ден в Народното събрание, не е просто декларация, която поддържа участието на Украйна в НАТО. Важно е да бъде призната преди срещата във Вилнюс, тъй като тя ориентира усилието към бъдещето – към това бързо да завърши тази ужасна експанзия на Русия към Украйна, да стартира процесът на възобновяване на Украйна, интеграция в Европейски Съюз и в НАТО ”, сподели Шаламанов в ефира на Нова.

Евентуалното посещаване на Зеленски би било осъществено с нужните ограничения за сигурност, разяснява специалистът.

„ Дано се реализира визитата на Зеленски. Вярвам, че Радев ще откри сили да се срещне с него и да му каже: „  С вас съм, господин президент, Украйна ще победи, Крим е украински, ще оказваме помощ колкото е нужно ”. Това ще бъде огромна смяна в България ", разяснява Велизар Шаламанов.

„ Към момента главният мотор на смяната е държавното управление. Надявам се през днешния ден и Народното събрание да се причисли ”, сподели той.  
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР