Ето я! Идва! Нова година е почти при нас и

...
Ето я! Идва! Нова година е почти при нас и
Коментари Харесай

Смях в залата: Какво ще се случи, ако 12-те зодии се съберат заедно на Нова година

Ето я! Идва! Нова година е съвсем при нас и всички се вълнуваме по какъв начин ще я посрещнем. Но където и с който да сме, характерностите на зодията ни ненапълно предопределят по какъв начин ще възприемем ситуацията към нас и каква ще бъде реакцията ни на протичащото се. Затова в този момент да си представим занимателната обстановка, която би се получила, в случай че 12-те зодии се съберат дружно в новогодишната нощ.

Естествено купонът ще е в къщата на Рака, тъй като той избира уюта на личния си дом и мъчно би го заменил с нещо друго. Започнал е подготовката още от предния ден и прозорливо е поканил Девата да му помогне с чистенето. Тя от своя страна се усеща длъжна да преорганизира дома му и го моли да не се навърта в близост, с цел да може да се отърве от всичко остаряло и излишно в нейните очи. Ракът в последна сметка се появява отново малко по-късно, като в това време е напазарувал. Шокира се от смяната. Скарват се. Девата си потегля.

Вече сме 31-и, Ракът е подготвен да посрещне гостите си. Първа идва Девата, с цел да се увери, че всичко е наред и домакинът не е развалил нищо. Разбира се, тя е приготвила саралия и една-две засукани манджи. Преди да ги сервира, изплаква всички съдове, които ще се употребяват за вечерта, Ракът си почива.



Точно в точния момент идват Лъвът и Овенът, несъмнено, малко скарани, само че все по този начин влюбени един в различен. Носят бутилка от най-скъпото шампанско, водка и кутия бутикови бонбони, въпреки че Овенът не е склонен с сходни разхищения. Ракът е благополучен, че приятелите му към този момент се събират, макар че не му проличава изключително.



Нетърпеливият да си похапне Телец идва малко след уречения час, като преди този момент се е отбил през фитнеса за час-два, с цел да си почисти съвестта, която ще го гризе на 1 януари, или когато изтрезнее. Пристигналите към този момент са на масата и чакат останалите, с цел да стартират вечерята, само че Телецът е прекомерно нетърпим, когато е гладен и в последна сметка не съумяват да дочакат другите. След няколко минути идва представителят на Везните, леко раздразнителен от закъснението си. Сяда на масата и в идващите 15 минути изнася ядосан монолог, тъй като се е забавил, поради неналичието на таксита, а това внася голям ужас на проведената му същина. Съвзема се от шока, че не е съумял да дойде в точния момент и е подготвен да чества. Половината зодиак към този момент е на масата и всичко наподобява напълно умерено, макар хапливите закачки сред Лъва и Овена.

Пристигат кралете на купона, Стрелецът и Близнакът, които преди този момент са се срещнали за едно малко, тъй че настроението им е повече от положително. Носят карти за игра и туистър, с които да разнообразят ситуацията по-късно. Стрелецът не може да не означи екстравагантния тоалет на Лъва с фина смешка, само че това съществено визира гордостта му и не му приказва до края на вечерта. Близнакът пък се пробва да потуши огъня с анекдот, само че не му се получава. В последна сметка отива да си приказва с Рака. Ето го и Козирогът, който дебаркира с известно забавяне, непосредствено от офиса, сигурен, че си е приключил работата за първите 10 дни от новата година. След като прегръща и поздравява всички, погледът му се стопира върху водката, която Лъвът грижливо е избрал. Стрелецът също към този момент я е оценил по достолепие и си сипва още веднъж. Компанията се заформя, настроението е все по-весело и някъде сред наздравиците се появява Водолеят. Той се е погрижил да вземе обичайно количество дискове с музика, която да поддържа купона до сутринта. Малко по-късно озвучаването е интензивно, а първите, които демонстрират танцови умения, са Близнакът и Водолеят. Само Скорпионът и Рибата липсват, само че никой не е сюрпризиран от закъснението им.



Вечерта е във вихъра си, Овенът и Лъвът не стопират да си разменят топли обятия, примесени с леки разногласия. Близнакът и Стрелецът се смеят съвсем от самото начало и се надпреварват за вниманието на Телеца, който към момента се любува на вечерята. Водолеят и Везните, леко замаяни от алкохола, спорят за смисъла на живота, до момента в който Козирогът и Ракът се радват на празничната конюнктура. Девата почиства масата и сменя пепелниците на няколко минути, а на всеки кръговиден час измита пода. Малко преди 23 ч. идва представителят на зодия Риби. Настроението му е видимо положително, само че в действителност си е комплициран и леко носталгично надъхан, както нормално. През последните няколко часа си е разглеждал фотоси от миналите 12 месеца и в това време е съумял да се скара с половинката си. Близнакът надушва рибешката потиснатост и бързо съумява да го настрои на празнична вълна, несъмнено, алкохолът също се намесва в ролята на асистент.



Ето го и Негово величество Скорпиона, обичайно просрочен. Още с появяването си прави намек за флирт с Везната, като отбелязва какъв брой добре наподобява довечера. Не се отделя от нея до сутринта, макар че погледът му доста постоянно се стопира и върху Лъва. Малко преди среднощ всички се раздават на дансинга, редувайки „ Шушана “ и „ Кекс “. От време на време се задава някой-друг лек скандал, само че всичко е тъкмо.

Остават броени минути до 00.00 ч., Ракът стопира музиката, с цел да пусне президентската тирада. След малко неодобрение от страна на Водолея и Близнака, танците стопират и Лъвът сграбчва шампанското. Девата изплаква чашите за последно и връчва една на всекиго.

Вече е Нова година! Тапата на шампанското гръмва и към този момент се чуват празнични тостове.



Водолеят бърза да пусне още веднъж музиката и се развихрят бурни танци. Малко по-късно Везната и Скорпионът се усамотяват, Овенът и Лъвът се прибират да си довършат разногласието и да се обичат, Близнакът и Стрелецът остават да си допият, играейки на карти. Рибите и Водолеят се заговарят, преоткриват благосклонностите си един към различен и прекарват идващите няколко дни дружно. Козирогът се причислява към радостната компания на Стрелеца и Близнака, до момента в който Ракът и Девата разчистват. Телецът се прибира, тъй като има намерение сутринта да посети фитнеса. 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР