Ето на какво е способен обикновеният чесън! Поначало след 40-годишна възраст,

...
Ето на какво е способен обикновеният чесън! Поначало след
40-годишна възраст,
Коментари Харесай

Комбинацията от чесън и вода ще ви спаси от куп болести

Ето на какво е кадърен елементарният чесън!

Поначало след 40-годишна възраст, тялото ми безусловно стартира да ме нападна. Започнах да се уморявам доста бързо, краката ми отичаха, постоянно ми се гадеше и непрекъснато се чувствах зле. Усещах дефицит на въздух.

Като цяло всичко това, не беше изненадващо с моето тегло от 90 кг (височина 165 см). Освен това започнах да виждам, че не слушам добре. После пък стартира да ме притеснява постоянния звук в ушите, който спря за малко време, само че след това още веднъж се появи.

Вратът и гърба ми бяха извънредно възпалени от седенето (аз съм счетоводител), а „ черешката на тортата “ беше, когато зрението ми стартира да отслабва. Не е учудващо, че започнах да се депресирам.

Един ден точно преди Великден отидох да пазаря и взех огромна кошница с яйца. На самите врати на пазара имаше дребна баба, която продаваше чесън. Замислех се, че искам да подготвя месо с чесън и да го запека. Тръгнах към остарялата жена, само че погледът ми се премрежи, а в главата си все едно усетих удар от чук. Всичко ми причерня. Кошницата падна, половината от яйцата се счупиха, продуктите от чантите се разсипаха.

За да се събудя, тази баба ми даде да помириша амоняк. Докато си поемах мирис, тя ме посъветва да опитам една остаряла рецепта, с която тя самата се е лекувала към този момент 20 години и благодарение на нея се чувствала добре.

Спасението се криеше в елементарния чесън!

Бабата ми даде рецепта, в която в началото не повярвах, само че взех решение да опитам от обезсърчение. И какво се случи?

Още в средата на курса започнах да се усещам доста по-добре: диспнеята ми изчезна, отокът и гаденето изчезнаха, шумът в ухото понижа, а в края на курса освен се възстанових, само че и изгубих тегло.

Известният звук в ушите мина изцяло, усещах се по-млада и зрението ми се върна!

Ето и рецептата:

Стрийте в хаванче или минете през преса 50 скилидки чесън. Купувайте единствено домакински чесън, а не китайски!

Чесновата каша изсипете в чаша преварена студена вода и поставете на топло място за 3 дни. Покрийте с чиста забрадка и това е всичко.

След това прецедете лекарството. Сложете го в хладилника. Пийте 8-10 капки инфузия, разтваряйки ги в чаена лъжица студена вода, 3 пъти дневно.

Използвайте чесновата инфузия за:

атеросклероза, заболявания на сърдечно-съдовата система, превенция срещу миокарден инфаркт, почистване на тялото от мастни натрупвания, подобряване на метаболизма, възстановяване на зрението,предотвратяване развитието на атеросклероза, подмладяване на организма.

Повторете курса на лекуване след 5 години.

Вижте още: Притиснете тази точка и вижте какво ще се случи с тялото ви

Средството не трябва да се употребява от хора с язва на стомаха и язва на дванадесетопръстника, както и с гастрит с висока киселинност.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР