Ето как за 5 минути успява да реши всеки проблем

...
Ето как за 5 минути успява да реши всеки проблем
Коментари Харесай

Ето как за 5 минути успява да реши всеки проблем със съпругата си

Ето по какъв начин за 5 минути съумява да реши всеки проблем със брачната половинка си

Шейх Аида ал-Карни е извстен академик и просветител, който дава препоръки за разрешаване на фамилни спорове.

Шейх ал-Карни е създател на книгата „ Не бъди печален! ”, която стана бестселър. Преведена е на 30 езика, а общият тираж доближава 10 милиона копия. Възхищението си от книгата изрази и тогавашния принц, а в този момент крал – Салман ибн Абдул-Азиз ал Сауд, който я е прочел три пъти.

На среща с мюсюлманската аудитория Шейх ал-Карни разкрива същността на метода за разрешаване на всеки проблем със брачната половинка за 5 минути.

Не единствено Айнщайн и Нютон са способни на огромни открития. Айнщайн, да вземем за пример, открива теорията на относителността. Аз направих и едно изобретение, за което писах във вестника и което беше необятно публикувано в интернет.

Нарича се „ Чудодейно средство за фамилен живот “. Използването му е ключът към фамилното благополучие. Тези, които са го тествали са доста удовлетворени от резултата.

И по този начин, каква е същността на моя способ? Ако възникне свада с жена ви, пробвайте се да не й отговаряте, не я заплашвайте. Не казвайте думи като: „ Мълчи, жено, не си права ”.

Една жена би трябвало да приказва – дано го направи. Не е нужно да седите, гледайки телевизия, без да й обръщате внимание.

Капитулирайте пред нея! Склонете добродушно глава и останете смирени, когато приказва. И никога не й отговаряйте, даже да сте прави.

Кажете: “Разбира се, че си права. Аз се разкайвам пред Бога. Обещавам ти, че това в никакъв случай повече няма да се случи.

Прости ми. Направих неточност. Но вратите на покаянието са отворени. Обещавам, че няма да го направя още веднъж ”.

Една жена постоянно е водена от страстите и движена от възприятията. И, като предписание, тя е по-милостива от мъжа.

Жената се грижи за болните близки, когато самата тя е болна.

Тя дава топлота на брачна половинка си, грижи се за него. Затова отстъпете пред жена си и даже не се опитвайте да й противоречите!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР