Естрадните легенди Силвия Кацарова и Камелия Тодорова са сменили най-много

...
Естрадните легенди Силвия Кацарова и Камелия Тодорова са сменили най-много
Коментари Харесай

Димана била Димитричка, Кичка се прекръстила на Кей Би

Естрадните митове Силвия Кацарова и Камелия Тодорова са сменили най-вече имена по време на кариерите си, написа вестник " Телеграф “.

" Навремето, когато се роди бебе, събирали орисници - остарели и мъдри дами. Всяка дава обръщение към вселената и кодирана на процедура ориста на това бебе. Една ме е кръстила Седае, което значи вик, друга ме нарекла Силвер - по този начин се обръщаше майка ми към мен. В консерваторията ми споделяха Санди. Силвия станах при промяната на имената при възродителния развой ", описа Силвия Кацарова от LZ.

Когато бяга от България през 1983 година Камелия Тодорова е записана в италианския си паспорт като Лилия Маранни. Преди да се омъжи за мениджъра Майкъл Кунстман Камелия Тодорова има още един брак и в един от филмите е показана като Камелия Оливер - по семейството на тогавашния ѝ брачен партньор.

В Германия Кичка Бодурова пробива като Кита Борова, а десетина години по-късно. През 90-те. когато се мести в Америка се подвизава като Кей Би. Почти никой от феновете ѝ обаче не знае, че първото име с което я назовават в действителност е Красимира. Почти незабавно след раждането ѝ то е заменено след скандал с една от бабите. Бъдещата певица е наречена от родителите си на баба си Кица, която трябвало да я отглежда. " Аз Красимира няма да виждам. Ако ще се споделя по този начин си я гледайте вие “, изрепчила се наперената баба. Така майката и бащата на изпълнителката угодили на старата жена.

Детелина е името, което майката на Мая Нешкова възнамерявала да даде на бъдещата музикална звезда. Любимката на няколко генерации обаче пристигнала с името си и родителите трансформирали решението. Така изпълнителката на евъргрийна " Честит рожден ден “ на първи май има двоен празник, защото тогава отбелязва и именния си ден. На същата дата певицата подписва цивилен брак с композитора Кирил Икономов.

Финалистката от " Гласът на България “, която се трансформира в сензация с групата си " Керана и космонавтите “, в действителност се споделя Юлия Йорданова. Керана се е казвала нейната прабаба. Юлия избрала това име, с цел да се запази от известността и това, което идва около нея. Керана е женският вид на името Кирил, което значи стопанин.

Връзка с космоса има към този момент актрисата Елен Колева. Като енергитик тя ще се подвизава с името Елена Калева. Елена в действителност е рожденото ѝ име, само че когато почнала да пробива в родния шоубизнес махнала последната писмен знак, с цел да бъде по-запомнящо се.

Другата известна дама в светските среди пък носи името на българския цар Ивайло. Първоначално родителите на най-известния мъж в женски облекла у нас Елза Парини мислили да го кръстят Радослав, само че брат му бил впечатлен от историята на царя свинар, за който учили по история и настоял брат му да се споделя Ивайло. В зората на демокрацията през далечната 1996 година се ражда и псевдонимът му Елза Парини, който произлиза от Лъвицата Елза.

Фолк певицата Димана не харесва рожденото си име Димитричка. Дълго време обмисля да го смени с псевдонима, само че и до през днешния ден в персоналните си документи е записана като Димитричка.

С конкурс е определено и името на още една пайнерка. Докато беше в конкурентната музикална компания " Ара “ Ваня Стоянова от ямболското село Бояново се подвизаваше като Ванеса, което бе непокътнато име на продуцентите. При прекосяване в димитровградския колос тя към този момент е Малката.

Ослепителната Емануела идва на бял свят с името Емилия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР