Естествено, всички мъже обожават да получават орален секс, най-вече от

...
Естествено, всички мъже обожават да получават орален секс, най-вече от
Коментари Харесай

По колко орален секс искат да получават мъжете

Естествено, всички мъже обожават да получават орален секс, най-много от дами, които ги бива с оралните милувки и ги вършат на драго сърце. Ето обаче какъв брой постоянно повтарящо се наслаждение би трябвало да е фелациото съгласно мъжете:

1-2, колкото желае... - това си е отговор на благородник, написа men.hotnews.bg. 13.47% от читателите са такива, за което някои мъже може да им завиждат, само че и да им се зачудят на странната невзискателност.

18.38% са удовлетворени на орален секс през ден, което наподобява напълно ОК.

Истинските мъжкари, които държат крепко юздите, гърдите, краката и каквото там пристигна на дамите до себе си са цели 21.55%. Те си упорстват за наложителната дневна доза фелацио.

„ По няколко пъти дневно! “ е леко неизпълнимо предпочитание, изключително в случай че става въпрос за ежедневни извършения, само че това чакат 2.85% от гласувалите.

За пробуждане с фелацио + още няколко денем си мечтаят 36.13%. Това към този момент стартира да звучи като порно сериал, само че в случай че има кой да предложи такива услуги, похвално си е. После обаче не забравяйте и вие да се наведете към южните ѝ елементи.

Най-скромните 7.61% от читателите искрено споделят „ И да не получавам орален секс, ще го преживея! “. Е, то и без секс се претърпява някакси, даже и без бира, но коства ли си?!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР