Есеистката Пламена Велкова, известна повече с артистичния псевдоним Пам Велидис,

...
Есеистката Пламена Велкова, известна повече с артистичния псевдоним Пам Велидис,
Коментари Харесай

Пам от Ергенът призна за изневяра

Есеистката Пламена Велкова, известна повече с артистичния псевдоним Пам Велидис, се е разделила с гадже поради невярност. Любопитна детайлност е, че в тима на кръшкачите не е бил мачото, както се чака, а червенокосата фаворитка от известния риалити формат  " Ергенът “.

На въпрос, заложен от почитател в развлекателната платформа Instagram " Изневерявала ли си? “, plus size моделката дава отговор: " Да. Не се гордея с това. " Отговорът ѝ успя да изненада част от феновете на шоуто, останали с усещането, че тя е най-милата и скромна претендентка за сърцето на виртуозния пианист Евгени Генчев. Според злите езици обаче обвивката на положително момиче е безспорна илюзия, това подсказват още еротичните и закачливи фрагменти, които са поместени в формалната й страница под формата на истории. На някои от тях тя театралничи по сутиен и с изплезен език.

Пламена не издава на кого от експоловинките си е изневерила, само че подсказва, че тъкмо погледът настрана е коствал другояче щастливото им бъдеще като двойка. Известно е, че тя не е живяла с нито един от приятелите си досега под един покрив, това е по този начин, тъй като съгласно нея – всеки би трябвало да има своята персонална територия.

Преди дни Пам се опита да загатне за още една спекулация в живота си, разкривайки, че споделя времето си с  " верния човек “. Според мнозина от почитател масата до червенокоската фактически има човек или най-малко някой, към който самата тя има интерес. Това се дължи частично и на променената й визия. Припомняме, че след финала на сантименталното шоу, предавано в ефира на bTV, Велкова смъкна цели петнадесет кг със непоколебим подготвителен режим, пише  " Галерия “. Сега тя продължава да тренира пет от седем дни, както и да приема задължения за професионални фотосесии.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР