ЕС призовава хората да шофират по-малко, да използват по-малко климатици

...
ЕС призовава хората да шофират по-малко, да използват по-малко климатици
Коментари Харесай

Независим ЕС от руската енергия: По-малко шофиране, повече работа от вкъщи

Европейски Съюз приканва хората да карат по-малко, да употребяват по-малко климатици и да работят от у дома най-малко три дни в седмицата, с цел да понижат зависимостта си от съветския нефт и газ.

Европейската комисия декларира, че с ограниченията, създадени от Международната организация по енергетика, семействата ще икономисват приблизително близо 500 евро годишно.

Ако всички жители на Европейски Съюз следват проекта от 9 точки, наименуван "Изиграване на своята роля ", ще бъде икономисан задоволително нефт, с цел да се изпълнят 120 супер танкера и задоволително природен газ, за ​​да се построят близо 20 милиона жилища, съгласно известия в медиите.

Европейски Съюз и МАЕ споделят: „ Повечето семейства имат по-високи сметки за ток заради енергийната рецесия, изострена от войната. Намаляването на потреблението на сила е освен сегашен метод за европейците да понижат сметките си, само че също по този начин да поддържат Украйна, като понижават потребността от съветски газ и нефт ".

Европейските жители се приканват да изключват парното през зимата и да употребяват по-малко климатици през лятото, да понижат скоростта по автомагистралите и климатика в автомобила, оповестява БГНЕС.

Европейски Съюз приканва жителите да употребяват колите си по-икономично, да ги оставят в домовете си в огромните градове в неделя, като вместо това подхващат къси пътувания пеш или с велосипед, да употребяват публичен превоз, както и да употребяват трен, вместо да летят.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР