Ергенът номер едно на България, Виктор Стояновс помена на няколко

...
Ергенът номер едно на България, Виктор Стояновс помена на няколко
Коментари Харесай

Изненада! Виктор от “Ергенът” смени телевизията

Ергенът номер едно на България, Виктор Стояновс помена на няколко пъти шоуто в " На кафе ", само че без да каже думата " ерген ". Hotnews.bg напомня, че той неведнъж се е оплаквал, че не взел даже стотинка от предаването, макар големия триумф. Стоянов щеше да има рубрики при Цитиридис и в " Преди обед ", само че се появи на екран единствено няколко пъти. Виктор обаче желае да стане артист, показа той пред Гала.

Участието му в театрално зрелище предходната година и кинохита " Чалга " минало отлично и Стоянов желае да продължи с актьорството. В момента обаче той се е посветил на лайфкоуча и кара курсове, с цел да може самичък да преподава на хората пътя към триумфа. Виктор щедро описа за бившиjе си любови, само че не продума за последната. С инфлуенсърката Мария той се раздели едвам преди няколко месеца, само че не страда от неналичието на женско внимание.
-->
Жените са много по-агресивни напоследък, съобщи Виктор и призна, че ползата към него се засилил около предаването. Той бил бомбардиран от известия, само че когато не отговарял, дамите напряко му показвали голи фотоси и отправяли покана за секс, чу Hotnews.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР