Епохата на западното доминиране в света приключва в резултат на

...
Епохата на западното доминиране в света приключва в резултат на
Коментари Харесай

Макрон: Виждаме края на западната хегемония в света


Епохата на западното доминиране в света завършва вследствие на геополитическите промени. Това съобщи френският президент Еманюел Макрон на среща с посланиците на страната, предават ТАСС и БГНЕС.

„ Виждаме края на западната надмощие в света. Обстоятелствата се трансформират “, сподели той. Според него повода за това е, че нови страни са постигнали триумфи. „ Китай се издигна в първите редици, а Русия реализира огромен триумф в своята тактика “.

Франция би трябвало да премисли и построи новия връзки с Русия. „ Ние се намираме в Европа. Ако не изградим нови връзки с Русия, тогава ще останем напрегнато, замразени спорове и последствията от Студената война. Ние би трябвало надълбоко да преосмислим нашите връзки и да ги изградим отначало. Всеки ден би трябвало да вършим стъпки в тази посока “, безапелационен е Макрон.

Френският президент също по този начин съобщи, че Русия е нужна на западния свят, с цел да се построи нова архитектура на доверие и сигурност в Европа.

„ Сътрудничеството с Русия е належащо, с цел да построим нова архитектура на доверие и сигурност в Европа “, съобщи стопанинът на Елисейския замък. Според него отблъскването на Русия от Европа би било „ голяма стратегическа неточност “.

Макрон добави, че министрите на външните работи и защитата след няколко дни ще посетят Москва за договаряния.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР