Енергийният експерт и политически анализатор Стефан Гамизов попиля БСП, след

...
Енергийният експерт и политически анализатор Стефан Гамизов попиля БСП, след
Коментари Харесай

Гамизов: АЕЦ Белене няма да се строи, другари и другарки

Енергийният специалист и политически анализатор Стефан Гамизов попиля Българска социалистическа партия, откакто през днешния ден научи, че Столетницата отново натиска за градеж на АЕЦ Белене.

Ето какво написа по тематиката Гамизов:

Българска социалистическа партия още веднъж се състезава за лавровата клонка " Топ съветско прокси в България”, която Трифонов им лиши с олимпийски обсег.

Сега се присетиха за АЕЦ " Белене”.

Невероятно е, че на фона на протичащото се с Украйна въобще на някой му идва на разум да желае още обвързване на България с диктатурата в Москва, само че това са си нашите някогашни комунисти, които не престават да имат вяра, че в Кремъл се кове ориста на българите.

АЕЦ " Белене” няма да има приятели и другарки.

Това към този момент даже не е въпрос на това, дали държавното управление в което участвате и вие ще го желае или не.

Технически и финансово е обективно невероятно.

Времената към този момент са други и други нуклеарни технологии чукат на вратата.

По-изгодни стопански с двойно по-ниски цени и доста по-сигурни от всяка позиция.

Освен това, " зелените” технологии към този момент имат капацитет да основават работейки в добре ръководена енергийна система базов товар, което директно лишава от смисъл строителството на нови огромни нуклеарни съветски централи, с изключение на по политически и корупционни аргументи, както стана в Турция, Беларус, Иран и Унгария.

Не мисля, че на някой българин му се желае да се подреди в този " престижен” клуб, даже и свръхкорумпираната Унгария да е в него, в случай че изключим несъмнено мокрите сънища за грабежи на някогашните ръководещи - прислужници на Путин.

Не си губете времето с предишното, а се занимавайте с бъдещето.

Там ще намерите даже пари за ваша изненада, които позволявам може даже да злоупотребите и да се успокоите, че не сте " извън” играта.

Я се огледайте, какъв брой и какви ВЕЦ-ве и фотоволтаици имат членове на вашата партия и какви пари " правят” от тях!

Правете вярното и бъдете цивилизовани европейци, тъй като България от толкоз съветска взаимозависимост през последните 20 години към този момент наподобява на бедстващо място от доста гледни точки - една София с всичко и към нея шубрак.

Как е допустимо толкоз доста да ненавиждате положителното за българите и да сте подготвени постоянно да ги продадете на съветските мутропутинисти?

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР