Енергията от растенията може да окаже влияние върху нашето настроение

...
Енергията от растенията може да окаже влияние върху нашето настроение
Коментари Харесай

Имат ли място у дома изкуствените цветя?

Енергията от растенията може да окаже въздействие върху нашето въодушевление и здравословно положение, тъй че би трябвало да вземем съществено избора на цветя за вашия дом. Има доста вярвания, които могат да ви оказват помощ да решите дали си коства да украсявате вашия дом  с цветя от неестествен вид. Разпространено е вярването, че всички неживи цветни композиции изсмукват силата от вкъщи.

Те ще лишават позитивната такава, само че няма да дадат нищо в подмяна: не дишат, не порастват, не отделят О2, както същинските цветя. Изкуствените цветя са изключително нездравословни за дом, изпълнен с топлота и обич. Такива украшения, съгласно националните знаци и вярвания, не би трябвало да бъдат част от жилищните пространства.
Какво не знаем за цветята?
Когато влезем в цветарски магазин, постоянно се губим измежду изобилието от цветя. Някои тънкости при покупката им са известни на мнозина - на...
Прочети повече
Декорация за дома

От антични времена хората са ги употребявали за бижу на дома. Според множеството вярвания, цветята от неестествен тип не трябва да се държат в него, тъй като носят сила на разрушението, самотата и заболяването. Сред прословутите изкуствени растения се счита, че бръшлянът и тръстиката притеглят негативизъм.

Нашите баби преди време не са употребили изкуствени цветя – предпочитали са сено, красиви цветни покривки и картини за декорация на къщата. Красивите изкуствени цветя стават все по-често срещани в наши дни, заменяйки същинските скъпи растения, изискващи да се грижим за тях. Въпреки това доста хора към момента се отхвърлят от тази декорация както преди, смятайки, че цветята от неестествен вид са идеални за накичване на  гробищни монументи.

Изкуствените цветя в действителност могат да причинят разнообразни болести, тъй като върху тях се натрупва прахуляк, който може да провокира реакции на алергия. Здравословен вид проблеми могат да се появят и в случай че декорациите са от по-некачествен материал. Все отново съществува и различен вид версия, съгласно която изкуственото цвете не идва с негатив. Известно е, че са били употребявани от древността – още в Древен Египет и Китай, да вземем за пример, освен за накичване на къщите, само че и декоративни детайли към прически. Църквите и храмовете също употребяват неодушевени цветя, изключително по време на огромни фестивали.
Цветя, които носят пролет
През зимата хората страдат от липса на слънце и топлота. Настроението се покачва единствено в топлите дни, когато слънцето грее блестящо. В таки...
Прочети повече
Възможно е да се употребяват изкуствени цветя, за накичване на дома ви, само че бъдете деликатни. Уверете се, че не ви ненавиждат и няма да се чувствате неприятно в една стая с тях. Хората, занимаващи се с езотерика биха предложили да ревизирате чувствата си през нощта, а в случай че тогава цветята които са изкуствени нямат неподходящо въздействие върху вас, може да ги оставите във вашия дом. Но имайте поради, че не е хубаво да приемате или подарявате сходни изкуствени интериорни детайли като подарък.

Преди да украсите интериора с аранжировки от изкуствени цветя, би трябвало да вземете поради всичко нагоре. Освен това, в случай че човек не се опасява от знаци и суеверия, свързани с изкуствени цветя и се възхищава на тяхната хубост, тогава е изцяло допустимо да украсите дома си с такива детайли за фон.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР