Endava, британският доставчик на технологични услуги от следващо поколение с

...
Endava, британският доставчик на технологични услуги от следващо поколение с
Коментари Харесай

Британската Endava се разширява в Полша и расте в България

Endava, английският снабдител на софтуерни услуги от последващо потомство с световно наличие и развойни центрове в Централна Европа и Латинска Америка и близки до клиентите офиси в Западна Европа, Обединеното кралство, Съединените щати, Австралия и Сингапур, разгласи своето разширение в Полша.

Като регистрира уменията на Гугъл Cloud Platform експертите в Полша, Endava основава в страната център на Гугъл за високи достижения, посредством който ще обслужва своите европейски клиенти. Центърът ще помогне на други компании да изградят своите Гугъл Cloud платформи, авангардни облачни решения и да трансферират съществуващите си работни натоварвания към облака.

Търсенето на цифрови технологии набъбна експоненциално в международен мащаб, което ни разрешава да развиваме нови центрове и да привличаме нови гении към районните екипи на компанията. „ Полша сигурно ще се трансформира в един от водещите пазари за нашето развиване, тъй като тук виждаме огромен капацитет за отлични достижения “, споделя Клаудиу Константинеску, районен управител за Централна Европа в Endava.

Според Джон Котерел, основен изпълнителен шеф на Endava, компанията постоянно е имала невероятни екипи, които дават най-хубавото на клиентите, а те пък от своя страна се връщат още веднъж, с цел да й възложат още работа. „ Така се основава основа за постоянен напредък на Endava като цяло, което отваря нови благоприятни условия за нашите хора в компанията: да развиват кариерата си, да поемат нови функции и отговорности, до момента в който се разширяваме. Виждаме огромен капацитет Полша да стане част от нашата история на триумфа “, показа Джон Котерел, основен изпълнителен шеф на Endava.

Британската компанията пораства бързо и устойчиво и в България.

В края на предходната година от компанията оповестиха, че след София възнамеряват разкриване на нови офиси във Варна, Пловдив и Русе. Два месеца по-късно чиновниците на софтуерната компания в Пловдив и Русе към този момент имат своите работни пространства и опцията да изпитат новия хибриден модел на Endava. Въпреки високите условия на компанията към инфраструктурата и удобствата на бъдещите офиси екипите от Пловдив и Русе към този момент могат да работят от споделените офисни пространства на Regus в Пловдив и The Lounge в „ Бизнес парк Русе “.

Докато се уголемява с нови местоположения, Endava продължава да построява постоянна фирмена просвета, ръководена от полезностите и главната цел на компанията. Тези детайли водят до нейното непрестанно развиване, оттова и многото нови и вълнуващи благоприятни условия за кариера на ИТ експерти на всички равнища.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР