Емоционалната реч на Александра Милчева от „Продължаваме промяната“ развълнува десетки

...
Емоционалната реч на Александра Милчева от „Продължаваме промяната“ развълнува десетки
Коментари Харесай

Историята на прехода се повтаря: Емоционална реч на бременна депутатка завладя социалните мрежи


Емоционалната тирада на Александра Милчева от „ Продължаваме промяната “ развълнува десетки хора и завладя обществените мрежи.

„ Моето потомство, всички ние, знаем я историята. Чели сме я, живели сме я. Няма да позволим да се повтори. Децата ни да живеят в такава страна и в подобен свят “, сподели тя от парламентарната естрада.

Александра е на 33 години и е бременна в деветия месец. Въпреки напредналата си бременност в четвъртък отиде в Народното събрание и отбрани Никола Минчев като ръководител на Народното събрание.

Тя се върна към персонални мемоари от детството си и младите си години. Към 1992 година, когато от поста ръководител на Народно събрание бе свален Стефан Савов, а Движение за права и свободи би „ депесарски шут “ на тогавашното държавно управление на Филип Димитров.

„ Избрах да се върна към своето детство, защото то е минало в сянката точно на тези събития. На неналичието на държавност, на кражбите. Мотивацията ми мисля, че е доста ясна сега. Тя е най-много за това, че не желая моето дете да израсне в сходна „ нормалност “, сподели тя в „ Тази събота “.

„ За мен тези събития са останали доста дълготраен отпечатък и считам, че нашите родители са вложили извънредно доста старания да израснем почтени хора през тези години. Наше морално обвързване е да продължим тези старания и ще го създадем “, добави Милчева.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР