Емоциите преживяни на празника на Бургас - Никулден, да бъдат

...
Емоциите преживяни на празника на Бургас - Никулден, да бъдат
Коментари Харесай

Конкурс за най-харесвана никулденска снимка обявиха в Бургас

Емоциите претърпяни на празника на Бургас - Никулден, да бъдат запечатани в фотоси. За това приканват от общината и афишират конурса # НикулденБургас2018 за най-хубава снимка. Целта е да се покажат моменти от празничната стратегия и заниманието на хората.
Всеки, който желае да се включи в акцията, би трябвало да разгласява фотография или къс видео клип от присъединяване си в някое от празничните събития на 6-ти декември в Бургас. Tе би трябвало да са съпроводени от името на създателя, малко изложение и хаштаг #НикулденБургас2018.
Може да публикувате в личния си профил или на формалната Facebook страница на Община Бургас на следния адрес - https://www.facebook.com/Burgas.Municipality/, а наложителното изискване е да включите хаштаг #НикулденБургас2018 в обявата.
Едно от изискванията за присъединяване е всеки да има личен фейсбук профил . До три фотоси и клипове може да се изпращат или разгласяват на фейсбук страницата на Община Бургас. Най-интересните и вълнуващи фотоси, събралите доста лайкове ще бъдат наградени.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР