Еминем нарече американският президент Доналд Тръмп расист и предупреди феновете

...
Еминем нарече американският президент Доналд Тръмп расист и предупреди феновете
Коментари Харесай

Еминем отправи нови критики към Доналд Тръмп


Еминем назова американският президент Доналд Тръмп расист и предизвести почитателите си да не му оказват поддръжка. Позицията си той съобщи по време церемонията по връчването на премиите за хип-хоп BET.

Най-продаваният рапър на всички времена направи изненадваща поява с авансово записано видео, в което посредством рап той показва недоволството си към президента.

Във видеото Еминем е облечен в черно и рапира на паркинг без музикален акомпанимент.

Рапърът назовава Тръмп незапознат и преднамерен, допълвайки по негов адрес, че „ расизмът е единственото нещо, в което е приказен “.

„ По-добре да дадем поддръжка на Обама/тъй като на поста сега имаме едно камикадзе,/което най-вероятно ще аргументи нуклеарен холокост “, рапира Еминем, намеквайки за рецесията сред Съединени американски щати и Северна Корея.

В края на видеото Еминем приканва своите фенове да не поддържат президента. За „ всеки мой почитател, който го поддържа – поставям край “, рапира той.

Позицията на рапъра идва година, откакто той разгласява ария с рецензии към президента малко преди изборите в Съединени американски щати през ноември 2016 година /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР