Емил Христов бил изненадан от номинацията му за зам.-председател на

...
Емил Христов бил изненадан от номинацията му за зам.-председател на
Коментари Харесай

Емил Христов бил изненадан от номинацията му за зам.-председател на парламента

Емил Христов бил сюрпризиран от номинацията му за зам.-председател на Народното събрание, призна той пред публицисти в коридорите.

В началото на днешното пленарно съвещание по предложение на ПГ на ГЕРБ депутатът попълни овакантеното място на Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила, която предишния петък пое парламентарния председателски пост, след оставката на Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила.

Христов посочи, че кандидатурата му е била първо разисквана в групата, преди да бъде оповестена и гласувана в пленарната зала.

Доводът да бъда повдигнат, евентуално, е опитът ми като ръководител на Общинския съвет в Стара Загора, позволи Емил Христов. По думите му, градът се е трансформирал в пример по какъв начин локалните управляващи би трябвало и могат да работят дружно за развиването на един град.

Свикнал съм като боен, като получа задача, да я извърша по най-хубавия метод, изясни той работата си в Общинския съвет на Стара Загора.

Христов изрази убеденост, че Цвета Караянчева ще се оправи добре като ръководител на Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР