Елина Кешишева е българският фотограф, който снима звезди. Точно нейното

...
Елина Кешишева е българският фотограф, който снима звезди. Точно нейното
Коментари Харесай

Елина Кешишева разказа каква е Ейми Уайнхаус

Елина Кешишева е българският фотограф, който снима звезди. Точно нейното име стои зад рекламната акция на новата сбирка на Dior. Талантът ѝ е приет и от международни списания като стилната библия Vogue, предава life.dir.bg.

И до момента в който през 90-те дефилира като един от най-успешните модели в България, през днешния ден животът ѝ тече на бързи обороти в Париж, а тя стои от другата страна на обектива.

Пред камерата ѝ са заставали доста известни персони, измежду които Ейми Уайнхаус, Фарел Уилямс, Жулиет Бинош.

" С Ейми Уайнхаус беше забавно преживяване. Тя беше доста срамежлива, затворена. Имаше доста предпочитание да прави нещата. Беше впечатлена от нещата, които се снимаха. И по този начин денем. Същата вечер я гледах на концерт и този свенлив човек го нямаше въобще. Направи необикновено шоу. Когато умря татко ѝ, тя се свърза с мен за една фотография на татко ѝ, за книгата ѝ за него. Дадох ѝ фотографията, несъмнено, и по този начин остана и един печален спомен ", разкри пред Нова ТВ Елина.

" Това е вторият план, който върша с Dior. Мина прелестно. Направихме страхотни фотоси. Трудно е да се работи в такива условия, тъй като всички сме с маски. Имаше хора, които ни следиха да си носим маските. Дезинфекция на ръцете. Имаше оптимално предотвратяване за хората, които работихме ", споделя още тя за работата си в този момент.

Елина е снимала и младата актриса Аня Тейлър Джой, изиграла напълно основната роля в The Queen's Gambit, само че не я е познавала преди този момент.

" Свързаха се с мен, с цел да ѝ фотографирам портфолио. За да стигнеш до актрисата, би трябвало да минеш през сътрудника ѝ, тъй като той филтрира всичко. Много е мъчно да имаш лични усещания от човек, който е предпазван от сътрудника си. Младото потомство артисти са по свити, по-затворени ", показа още Кешишева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР