Елегантна суперяхта на стойност 156 млн. долара, принадлежаща на санкциониран

...
Елегантна суперяхта на стойност 156 млн. долара, принадлежаща на санкциониран
Коментари Харесай

САЩ: Санкционираните олигарси на Путин се спасиха в Дубай

Елегантна суперяхта на стойност 156 млн. $, принадлежаща на глобен съветски олигарх и народен представител, в този момент е на котва в Дубай - последният знак за това по какъв начин това застроено с небостъргачи емирство се е трансформирало в леговище за съветски пари на фона на войната на Москва в Украйна, оповестява Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

98-метровата „ Мадам Гу “, която разполага с хеликоптерна площадка, фитнес зала, отделено пространство за събиране на загар и асансьор, през днешния ден остана закотвена край дубайското пристанище Рашид,  а това се трансформира в тестване за тясното партньорство сред Съединени американски щати и Обединените арабски емирства (ОАЕ).

Плавателният съд с привличащ вниманието наследник корпус, чието боядисване годишно коства 1 млн. $, е благосъстоятелност на Андрей Скоч, един от най-богатите хора в съветската Дума. Неговото положение се прави оценка на от сп. „ Форбс “ на към 6,6 милиарда $.

Подобно на моторната яхта „ A “ на глобения съветски милиардер Андрей Мелниченко, акостирала в северното емирство Рас ал-Хайма, появяването на „ Мадам Гу " в Дубай демонстрира по какъв начин съветските олигарси приютяват активите си в ОАЕ, даже когато западните държавни управления все по-често постановат наказания, а Съединени американски щати оказват напън върху своя арабски съдружник от Персийския залив да последва образеца им.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР