Ел Фанинг и Никълас Холт се завръщат в третия сезон

...
Ел Фанинг и Никълас Холт се завръщат в третия сезон
Коментари Харесай

Ел Фанинг се завръща за трети сезон на Велика

Ел Фанинг и Никълас Холт се завръщат в третия сезон на Велика на 13 май в HBO Max.

Събитията се развиват в Руската империя през XVIII век. Сериалът споделя за първите години от царуването на императрица Екатерина II (Фанинг). В третия сезон на " Великa "   Екатерина (Ел Фанинг) и Петър (Никълъс Холт) се пробват да скрепят брака си след някои на пръв взор непреодолими проблеми. Петър става очевидец на личния си опит за ликвидиране от ръцете на Екатерина, а също така тя хвърля в пандиза всичките му другари.

И още - тя стартира да се изявява оттатък границите на империята си и въодушевена от визитата на американския дипломат, провежда конференция, на която селяни, благородници и търговци могат да дадат своя принос за развиването на нова Русия. Тя научава, че даже най-хубавите политически водачи от време на време би трябвало да вършат взаимни отстъпки, с цел да реализиран прогрес.  

Сериалът е основан, написан и продуциран от Тони Макнамара, а сценарист е  Това е втората телевизионна акомодация на историята на Екатерина Велика в последните години. През 2019 излезе и историческият минисериал „ Екатерина Велика “ на НВО с присъединяване на Хелън Мирън.  

За ролята си във " Велика " Ел Фанинг получи две номинации за премия " Златен глобус ", но споделя, че имало миг, в който геният й не е бил задоволителен, с цел да получи оферти за присъединяване в огромни продукции.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by The Great (@thegreathulu)

 

Актрисата показа с Джош Хоровиц в неговия подкаст „ Happy Sad Confused “, че има различен фактор, който от време на време има даже по-голямо значение от актьорския гений, заяви Deadline. Тя описа, че не е получила роля във филм от прочут франчайз, така не е имала задоволително почитатели в Instagram по това време. Актрисата добави, че може би повода не е била единствено това, само че това е била противоположната връзка от студиото.

В момента Фанинг има над 6,2 милиона почитатели в обществената мрежа. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Elle Fanning (@ellefanning)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР