Надвикване, прекъсване и нарушаване на добрия тон белязаха първия дебат

...
Надвикване, прекъсване и нарушаване на добрия тон белязаха първия дебат
Коментари Харесай

Цънцарова и Йочев се издъниха в първия дебат по БТВ

Надвикване, спиране и нарушение на положителния звук белязаха първия спор преди изборите 2 в 1 в утринния блок bTV. В него участваха Екатерина Захариева от ГЕРБ, Богдан Богданов от ПП-ДБ, Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия, Цончо Ганев от „ Възраждане ” и Станислав Балабанов от Има Такъв Народ. Политиците се развихриха най-много в офанзивите си един към различен, които на моменти имаха и личен темперамент, а водещите Мария Цънцарова и Златимир Йочев не съумяха да овладеят дебата и да ги накарат да съблюдават разпоредбите, които са им задали.



„ Не спазвате регламента, по-късно вършиме същото и в Народното събрание ”, възкликна в миг на изтощение Златимир Йочев. Неговата партньорка Мария Цънцарова на няколко пъти се опита да надвика претендентите, само че общо взето това беше несполучливо.

Една от аргументите дебатът да се трансформира в кавга, от която феновете не съумяха да чуят доста, беше прекомерно необятния му обсег. Той нямаше избрана тематика, а беше като цяло за най-големите проблеми и провокации пред България. В подобен прекомерно общ формат нямаше по какъв начин резултатът да не прилича най-конфликтните моменти от предния парламент.



Една от очевидните трендове, която се видя, е това, че партиите не се групираха като някогашни ръководещи и съпротива, а всяка партия показва разграничаване от досегашните си съдружници. Така представителите им се изправиха всеки против всеки. Друг явен факт беше отсъствието на Движение за права и свободи, на които социолозите за момента дават основна позиция в желанията на гласоподавателите за изборите 2 в 1.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР