Еквадор взе равенство 1:1 от домакинството на лидера Бразилия в

...
Еквадор взе равенство 1:1 от домакинството на лидера Бразилия в
Коментари Харесай

Еквадор спря Бразилия, Жорди Кайседо гледа от пейката

Еквадор взе тъждество 1:1 от семейството на водача Бразилия в мач от 15-тия кръг на международните квалификации в зона Южна Америка.

Двубоят в Кито бе изключително недодялан, като и двата тима играха с човек по-малко още през първото полувреме, а основният арбитър изгони два пъти вратарят на гостите Алисон, само че след намеси на ВАР и двата червени картона бяха анулирани. Отделно реферът анулира две дузпи.

Нападателят на ЦСКА София Жорди Кайседо бе в групата на Еквадор, само че остана на аварийна пейка.

Бразилците към този момент си бяха класирали за Световното състезание в Катар и бяха в пробен състав. Въпреки това още в 6-та минута Каземиро направи 1:0, откакто добави избавена от вратаря на домакините топка след удар на Матеус Куня.

В 15-та вратарят на домакините Алекс Домингес фаулира Куня отвън наказателното си поле и бе изпъден с пряк червен картон. Пет минути по-късно и бразилците останаха с човек по-малко, откакто Емерсон получи втория си жълт картон в срещата.

Еквадорците съумяха да изравнят в 75-та минута, когато бранителят Феликс Торес беше изтърван при центриране от ъглов удар и с глава осъществя за 1:1.

В останалите мачове от тази нощ Уругвай надигра с 1:0 като посетител Парагвай с гол на Луис Суарес, а Аржентина без Лионел Меси победи с 2:1 като посетител Чили. Головете вкараха Анхел Ди Мария (10) и Лаутаро Мартинес (34), а за домакините прецизен бе Бен Бреретон (21).

Бразилия продължава да води в класирането с 36 точки, пред Аржентина с 32, Еквадор с 24 и мач повече и Уругвай с 19 също от 15 мача. Първите четири тима се класират за Световното състезание, а петият (в момента Колумбия със 17 т.) ще играе бараж.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР