Проверката е била възложена на министъра на регионалното развитие и

...
Проверката е била възложена на министъра на регионалното развитие и
Коментари Харесай

Главчев нареди спешна проверка асфалтиран ли е пътят край Аксаково след катастрофата с кола на НСО

Проверката е била предоставена на министъра на районното развиване и благоустройството Виолета Коритарова. Министър-председателят чака в незабавен порядък писмените пояснения на министъра, както и какво наказване ще бъде наложено на виновните за вземането на това решение, показват от пресцентъра на Министерския съвет.

Вчера във Facebook се популяризира информация, че правата, на която стана злополуката с колата на Националната работа за защита, возила към Варна водача на Политическа партия Кирил Петков и пиарът му Найо Тицин, е скоростно асфалтирана. Тя се появи и на стената на дългогодишния публицист Красимир Костов, който живее в региона: 

При случая, станал в четвъртък следобяд, почина 63-годишният водач на цивилния автомобил, а брачната половинка му пострада тежко. Тя към момента в Многопрофилната болница за интензивно лекуване " Св. Анна " във Варна, откъдето от през вчерашния ден насам отхвърлят информация за положението й. Пътуващите четирима от колата на НСО са невредими.

В понеделник стана ясно, че ще има още един оглед на двата автомобила от злополуката, случила се на входа на Аксаково. Той ще бъде осъществен от специалисти на Военната прокуратура, които проверяват случая, защото единият от участниците в случая е чиновник на НСО.

Автомобилите от злополуката се намират на охранителен паркинг във Варненско. Експерти ще ревизират дали бутоните в колата на НСО за светлинна сигнализация са били включени. Те ще уточнят и други елементи, свързани с автотехническата експертиза.

Резултатите от аутопсията на починалия мъж са съвсем подготвени, чакат се кръвните проби, прибавят от държавното обвиняване. Участъкът, на който се случи злополуката, не се характеризира като сектор с централизация на ПТП-та или като рисков, разгласи комисар Мария Ботева от Пътна полиция.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР