Ексцентричният певец Иво Димчев шокира последователите си с интимно признание.

...
Ексцентричният певец Иво Димчев шокира последователите си с интимно признание.
Коментари Харесай

Иво Димчев със скандални признания за секс с шеф на пожарна служба

Ексцентричният артист Иво Димчев шокира почитателите си с интимно самопризнание. Изпълнителят, за който от дълго време се знае, че избира да спи с мъже, призна в прав текст с кого е правил секс неотдавна, написа show.blitz.bg.

Новото му мъжко завладяване се оказа началник на пожарната работа, а незабавно по-късно отишъл да пее на кмет. В типичния си жанр, Иво Димчев описа историята от А до Я.

„ Снощи пях на едно българско семейство в един дребен немски град. Поканиха ме на домакински концерт. Взеха ме от летището в Мюнхен, возиха ме 2 часа. На концерта ме помолиха да пея по-любовните си песни на британски. Съобразих се, само че също изпях симфоничния вид на " Баница " и също " Водка ". Беше пристигнал и кметът с двете си деца. Аз по едно време изпях " Woods ". Но бях не запомнил, че в нея се пее, че в гората можеш да се изакаш, в случай че инцидентно нямаш кенеф. И също можеш да правиш секс, в случай че няма къде другаде и можеш да ми закопаеш бедното мъртво тяло, в случай че не искаш никой да го откри. И след това се пее, че желая да се съвкуплявам с голям вълк и и така нататък

Но към този момент я бях почнал и нямаше по какъв начин да спра. На кмета му се отвори устата и по този начин остана до края на песента. Двете му деца ме гледаха неприятно, само че не спираха да ме снимат. После обаче изпях " Пушкин " и " Водка " и паниката бързо отмина. Малко след концерта се прибрах в квартирата. После моите домакини ми споделиха, че кмета доста се напил и те в никакъв случай не го виждали толкоз разпищолен. Питал доста пъти по кое време отново ще дойда! Казали му: Напролет! Интересно ми е, щеше ли отново по този начин настоятелно да пита, дали ще пристигам в случай че знаеше, че тъкмо преди концерта върших възмутителен секс с шефа на пожарната на градчето! Ами... Надали! “, написа Димчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР